Verta ja hikeä Elixian Build´n Burn -uutuustunnilla!

Treenaamiseni on viime aikoina lievästi sanottuna ollut hieman laiskanpuoleista. Iän myötä olen hikijumppien sijaan siirtynyt pitkiin kävelylenkkeihin, pilatekseen, joogaan ja keskivartaloharjoitteisiin. Tennis on ehkä rajuinta, mitä olen  viime vuosien aikana tehnyt. Kypsähdin bodypumpiin jo ajat sitten, en tullut kaveriksi kahvakuulan kanssa enkä todellakaan viihtynyt spinning-pyörän selässä. Olen vaikea tapaus, tiedetään. Kaikesta huolimatta olen aina avoin uudelle ja kun tuli tilaisuus testata Elixian uutta Build´n Burn -nimellä kulkevaa tuntia, olin hurjasta nimestä huolimatta ennakkoluulottomasti mukana. Sain karun herätyksen: Olen rapakunnossa. Treeni oli eräänlaista kuntopiiriä, jossa 16-20 hengen pienryhmät tekevät intervalliharjoitteita ja käyttävät välineinä Skillmill-laitteita, soutulaitteita sekä erilaisia voimaharjoitteluvälineitä. Jokaiselle kiinnitetään sykemittari ja sykettä mitataan screeniltä koko harjoituksen ajan. Treeni oli kova ja otti luulot pois. Norjalaisohjaajamme oli mitä aurinkoisin tehopakkaus, joka valoi meihin uskoa kannustavilla huudoillaan ja haukankatseellaan, jolta ei kukaan päässyt pakoon. Näytetuntiin kuului kaksi kierrosta, jonka aikana soudettiin, lankutettiin, kyykättiin sekä juostiin Skillmill-laitteella. Treeni oli kova ja ihan jokaista toistoa en pystynyt tekemään. Eikä pystynyt moni muukaan, kun sivusilmällä vilkuilin. Mutta kaikki teimme parhaamme, hiki virtasi ja nauru raikasi. Kannattaa kokeilla, jos haluaa kokea hauskan ja tehokkaan ryhmätunnin. Mutta mistä tuo treeninnimi tulee? Kyllähän siinä lihasta kasvatetaan ja hiki lentää=rasva palaa. Nyt suihkun jälkeen olo on raikas ja raukea. Olen tyytyväinen laiskanpulskeaan itseeni. Tästä on suunta vain ylöspäin. Nyt alan treenata useammin, lupaus! Mutta treenaamisen pitää myös olla hauskaa, eli valitsen lajit sen mukaan.

Näytetunti pidettiin Kampin Elixiassa.

Tilat ovat viihtyisät ja avarat. Suihkutkin toimivat moitteettomasti, mikä ei kaikissa keskuksissa nykyään ole itsestäänselvyys. 
Pirteä norjattaremme näyttää mallia soutulaitteessa.

Skillmill toimii niin, että se liikkuu samaan tahtiin, kun sinä kävelet/juokset. Se ei siis pyöri tyhjillään.

Treenin jälkeen tarjolla oli Sis.Delin herkullisia proteiinismoothieita sekä täytettyjä sämpylöitä. 
Jokaiselle oli oma numeroitu paikka. Sykemittarini numerokin oli 2, mutta se  oli ainoa, joka ei tänään toiminut kunnolla. Ehkä ihan hyvä niin, muuten olisi varmaan ollut hieman liian hurjia lukemia. 
Under Armour lahjoitti kivat treenihousut ja topin ja Elixia tyylikkään juomapullon. Eli varusteet ovat nyt kunnossa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!