Kauneusgurun kolme must-tuotetta hyvään meikkiin!

Olin aamulla Domakersin ja Artistryn tilaisuudessa, jossa tutustuttiin kauden meikkitrendeihin. Paikalla oli maailmalla mainetta niittänyt meikkitaiteilija Cristian Ciriani, joka on toiminut merkin parissa meikaten ja kouluttaen jo 13 vuoden ajan.

Asiantunteva ja huumorintajuinen Cristian paljasti kolme luottotuotettaan, joita ilman ei hyvää meikkiä synny. Ne ovat 1. Kulmaväri 2. Poskipuna ja 3. Ripsari. Hän sanoi, ettei pohjallakaan ole niin väliä, kunhan nuo kolme löytyvät meikistä.  

1. Kulmakarvat ovat kaiken A ja O. Niillä voi muuttaa kasvojen mittasuhteita, ilmettä, jne. Mikään ei tuo viimeisteltyä ilmettä yhtä välittömästi kuin täydellisesti huolitellut kulmakarvat. 
Oikea värisävy auttaa rajaamaan, täyttämään ja korostamaan täydellisen kaaren muotoa. Itse olen jo vuosia luottanut Blascon ultramatte-palettiin, jossa on midnight brown-sävy, mutta olisi kivaa löytää joku käypä vaihtoehtokin sille. Haluan siis ehdottomasti testata  Artistryn kolmen sävyn kulmaväripalettia, jolla Cristian tänään työskenteli.

2. Täydellistä ripsaria on lähes mahdotonta löytää. Mutta kun hyvän löytää, niin siitä haluaa pitää kiinni. Cristian neuvoi laittamaan enemmän ripsaria uloimpiin ripsiin, ja jättää silmän sisänurkan lähellä olevat ripset vähemmälle harjaukselle. Se luo katseeseen ulottuvuutta. Ja toki hän suosittelee Artistryn omaa ripsiväriä tähän hommaan. Itsellä ei siitä ole vielä kokemusta, niin en osaa omalta osaltani kommentoida. Mutta heiltä löytyy ainakin signature mascara, joka lupaa peräti 600% enemmän volyymia ripsiin. Aion kokeilla! Lumenelta voin suositella huippu pohjustustuotetta ripsiin: Nordic Secret Lash Primer. Se antaa extravolyymia ripsille ja hoitaa samalla niitä. Se levitetään ripsille ja annetaan kuivua hetki ennen mascaran levittämistä. Sen jälkeen lopputulos on taattu WA-WA-WOOM!

3. Poskipunalla tuodaan eloa, heleyttä ja väriä kasvoille. Päivämeikkiin riittää ripaus poskipäille, iltaa kohden saa sutia sydämensä kyllyydestä koko poskiluulle aina ohimoihin saakka, neuvoi Cristian. Oma suosikkiposkipunasävyni löytyy Shisheidolta (Satin face color RD401) Myös Lumenen Nordic Chic-sarjassa nro 2 on kiva sävy(Tulip Blossoms).

Täältä löydät lisätietoa Artistry-sarjasta ja tuotteista. Itselläni on toistaiseksi kokemusta vain merkin huulipunista ja niitä voin lämpimästi suositella pysyvän pigmentin ja muutenkin miellyttävän koostumuksen takia. Muita tuotteita testaan parhaillaan ja kerron sitten testitulokset, kun ne valmistuvat. 😘 Aurinkoa päivään kaikille! 💖

Tässä vielä viikon maljakossa viihtyneet äitienpäiväkukkani, jotka tyttäreni valitsi. Aika hyvin valitsi!

Cristian teki tilaisuudessa Salkkarinäyttelijä Johanna Puhakalle kevyen päivämeikin. Pahoittelen kuvien laatua.

Hän kehui skandinaisten poskipäitä ja silmien muotoa.

Vastaa