Päivän asu ja Minna Parikan sample sale – tänään Kluuvissa!

Pääsin eilen sovittelemaan Minna Parikan syksyn ihanuuksia Polhem PR:ssä. Ja halusin päivän asullani todistaa, että ikäiseni nainen voi huoletta pukeutua Gina Tricotin kesävaatteisiin näyttämättä halvalta pissikseltä. Vai menikö metsään? 😀 

Eli pukeutumisfilosofiani on aina ollut seuraava: Pukeudu siihen, mikä tuntuu hyvältä. Oli se kirppislöytö, ketjukauppatuote tai design-luomus. Näitä voi myös huoletta yhdistellä. 

Ja nyt tärkeä tiedote: Minna Parikan hullun halpa sample sale tapahtuu vielä tänään lauantaina Kluuvissa klo 10 eteenpäin. Tarjolla uniikkeja aarteita sekä mallikappaleita aikaisemmilta kausilta reilusti alennetuin hinnoin! Kauppakeskus Kluuvi, 1. krs, pääkäytävä. Maksutapana käy kortti ja käteinen. Kävin paikalla eilen ja kaikkia kokoja(myös lasten) oli tarjolla. Tänään tulee vielä uusi erä, joten kannattaa mennä N-Y-T.

Pusero ja hame Gina Tricotin kesämallistoa. Nämä pinkit pupunkorvakengät veivät sydämeni ja menivät ostoslistalle. 
Tässä nämä uudet lempikenkäni vielä. Ihanat jalassa!
Miten 45-vuotiaan tulisi pukeutua? Miten hitossa hän itse haluaa, sanon minä.

Hauskoja malleja tulossa syksyksi.

Gina Tricotin halvempi versio Valentinon Rock Stud -laukusta. En harrasta feikkilaukkuja, mutta tämä on laillinen versio niille, joilla ei ole varaa aitoon. /Laukku kuvausrekvisiittaa.

Minnan tavaramerkkejä ovat leikkisyys ja laadukkuus.
Nämä ja parit muut ihanuudet löysin eilen Kluuvista.

Arvostan suuresti kommenttiasi!