White dress x 2 sekä hyvän olon lähteeni!

Onni piilee pienissä hetkissä. Vaikka saavuttaisit jotain suurta, jonka eteen olet tehnyt vuosikaudet töitä, et välttämättä tunne siitä niin suurta onnea kun odotit. Eikö olekin paradoksaalista? Olen huomannut, että jos vaikka julkaisen kirjan, niin tunnen siitä hetken ylpeyttä, mutta onnellisuus tulee jostain ihan muusta. Siksi päätin, että onni on tässä ja nyt. Listasin asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi:

Marbellan rantabulevardilla on Moet&Chandon -niminen putiikki(kuinka osuvaa!), josta löysin mm. tämän mekon.

Off shoulderissa tunnen oloni varmaksi. Olkapäät eivät voi koskaan näyttää paksuilta.

Ei pidä aliarvioida retailtherapya. 

Pitsi on naisellista ja aina muodissa.

1. Hetket perheen kanssa. Hetkiä on monenlaisia, välillä tapellaankin ja sitten taas ollaan ystäviä ja nauru raikaa. Elämän kaikki värit.

2. Ideat. On ihanaa kun kävelee vaikka merenrantaa ja mieleen pulpahtelee ideoita. Voi olla, että niistä mikään ei toteudu tai ole edes käyttökelpoinen, mutta pääasia, että kone on käynnissä ja mennään eteenpäin, intohimoisesti.

3. Hieronta ja kaikenlainen itsensä hemmottelu. Vaahtokylpy, höyrysauna, pulahdus järveen. Oma aika. Hetkessä eläminen.

4. Luonto. Sillä on uskomattoman terapeuttinen vaikutus. Metsä, meren aallot, sirkkojen siritys kesällä. Metsä tutkitusti poistaa stressiä.

5. Nauru. Vaikka läpi kyynelten, se kantaa. Ja vahvistaa vatsalihaksia. Eikä mikään ole ihanampi ääni kuin oman lapsen nauru.

6. Puhtaus on puoli ruokaa. Niin totta. Tiedättekö sen tunteen, kun on hikisenä reissannut maita ja mantereita pitkän päivän ja pääsee päivän päätteeksi suihkuun. Ja kaatumaan toivottavasti puhtaisiin lakanoihin.

7. Liikunta ja sen tuomat endorfiinit. Itselläni se on tennis ulkona   esimerkiksi täällä Espanjassa. Sen jälkeen kropassa on hyvä raukea olo.

8. Musiikki. Sen voima on uskomaton. Se koskettaa meissä sellaisia syvempiä tasoja, jotka ovat mielen ulottumattomissa.

9. Toisten auttaminen. Siitä tulee oikeasti itselle hyvä olo, kun antaa toiselle/auttaa toista. Eli liputetaan hyväntekeväisyyden puolesta.

10. Läheisyys. Oli se sitten oman puolison, vanhemman, lapsen tai jonkun muun tärkeän ihmisen, on se tärkeää. Yksinäisyyteen voi kuolla.

Vastaa