Kesäkuun kauneuskalenteri: Parhaat putsarit!

Listaan nyt kylppärin tämän hetken lempituotteitani, joista ensimmäisenä vuorossa ovat putsarit. Hyvä puhdistusaine kun on kultaakin kalliimpi, kuten hyvin tiedämme. Nimim. Pandasilmät vm -72. Kuten huomaat, mukaan mahtuu tuotteita kaikista hintaluokista.

Ranskalaisen Yonkan puhdistusemulsio 200ml/ 35 e. on näistä kalleimmasta päästä, mutta joka pennin väärti. Sopii kaikille ihtotyypeille, mutta erityisesti suositellaan kuivalle, kosteusköyhälle, pintakuivalle ja varttuneelle iholle. Tästäkin löytyy matkakoko 75ml/19e.

Kotimainen Mia Höytö on laadukas, upea merkki, jota voin suositella lämpimästi. Tukekaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa, varsinkin kun se on hinta-laatusuhteeltaan näin onnistunutta. Laadusta kannattaa aina maksaa, eikä tämä tosiaankaan hinnalla ole pilattu. Kaunis-puhdistusgeeli 150ml/ 14.50e.

Lumenen Lähde -misellivesi 250 ml/n. 10e poistaa meikin tehokkaasti koko kasvoilta. Loistava 3 in 1 -tuote ottaa matkalle mukaan(löytyy myös matkakokoisena). Sopii myös herkälle iholle, tosin tämä on yksilöllistä, eli kannattaa kokeilla itse.

 Ziajan vedenkestävän silmämeikin puhdistusaine ei ole hinnalla pilattu ja hoitaa hommansa mainiosti. Sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tuplapakkaus 120ml Sokoksen verkkokaupassa 6.90e. 

Neutrogenan Visibly Clear Pink grapefruit on klassikko. Se puhdistaa ihon
tehokkaasti ja jättää ihanan raikkauden tunteen kirpakan tuoksunsa ansiosta. Ihohuokoset supistuvat silmissä ja meikki lähtee viimeistä murua myöten. Silmille tämä on turhan tujua tavaraa. Apteekeistakin saa. 150ml/n.7e.

Vastaa