Pieni infopaketti sokeroinnista!

Kävin tänään elämäni toisen kerran sokeroitavana. Syy: Ensimmäinen kerta sattui niin, että meinasin pelästyä lopullisesti. Onneksi uskalsin kokeilla uudemman kerran. Kävin Eduskuntatalon takana Etu-Töölössä sijaitsevassa Indie Hair & Beautyssa, jossa ihana Maarit Magga hoiti homman varmoin ja hellin ottein. Minulta sokeroitiin sääret, kainalot sekä bikinirajat. No kyllähän se bikinirajan sokerointi sattui niin, että vedet tulivat silmistä, mutta kestin sen ohikiitävän hetken kuin nainen. Kaikilla on omat kipukynnyksensä erilaisille ärsykkeille. Minua satuu sokerointi, mutta kestän esimerkiksi tatuointineulaa helposti. Kannattaa tutustua tähän hurmaavaan hoitolaan, jossa sokerointien lisäksi tehdään myös ripsipidennyksiä, kulmien ja ripsien kestovärjäystä, Yumi-lashes-ripsien kestotaivutusta, käsien parafiinihoitoa sekä kuumakivihierontaa. Katso postauksen lopusta pieni infopaketti sokeroinnista. Kuvat Satu Mali Photography.

Maarit käyttää kotimaisia, herkälle iholle kehitettyjä, puhtaita ja luonnollisia, ekosertifioituja Helmi-sokerointituotteita.

Indie Hair & Beautyn tiloissa on kampaamo ja hoitohuone erikseen.

Hoitohuone on kaunis ja rauhallinen. Mukavalle hoitopöydälle voisi vaikka nukahtaa.

Maaritilla on myös jatkuva sokerointitarjous; kun sokeroidaan kerralla vähintään kolme eri aluetta, saat 15%:n alennuksen sokerointien loppusummasta.

Maarit kasasi tähän kätevän infopaketin sokeroinnista:
Sokerointi on sekä miehille että naisille sopiva tehokas, hellävarainen ja hygieninen karvanpoistomenetelmä, jossa karvat poistetaan tarkoituksenmukaisella sokerimassalla, joka samalla kuorii kuolleen ihosolukon jättäen ihon silkinpehmeäksi, nuoremman ja terveemmän näköiseksi.

Säännöllisen, jokaisen yksilöllisestä karvankasvusta riippuen 3-6 viikon välein tapahtuvan, sokeroinnin avulla karvankasvu heikentyy huomattavasti ja uusi karva on hennompaa.

Lähes mikä tahansa alue voidaan sokeroida, poislukien miesten parta. Brasilialaisessa sokeroinnissa, brassissa, poistetaan genitaalialueen karvoitus edestä ja takapuolelta kokonaan tai jättäen pieni alue sokeroimatta, asiakkaan toiveesta riippuen. Bikini-alueen sokeroinnissa poistetaan ne karvat jotka jäävät uima-asun tai alushousujen ulkopuolelle.

Ennen:
– anna karvan kasvaa vähintään 2mm:n pituiseksi, pitempi karva on kuitenkin helpompi poistaa.
– vältä ihon kuorimista kaksi päivää ennen sokerointia.
– jätä kosteusvoide levittämättä sokeroitavalle alueelle.
– ihon tulee olla terve, myöskään auringonpolttamaa ihoa ei voida sokeroida.

Jälkeen:

 – seuraavat 24 tuntia vältä sokerointialueella hikoilua, saunaa, aurinkoa, solariumia, itseruskettavia, deodoranttia sekä hajuvesiä.

– vältä ihon kuorimista seuraavat kaksi päivää, mutta sen jälkeen ihoa kannattaa kuoria muutamia kertoja viikossa.

– kosteuta ihoa päivittäin.

Vastaa