Top 3 seerumit kesään!

Mistä tietää olevansa keski-ikäinen? No aika monesta asiasta, mutta yksi niistä on se, että oppii viimeistään arvostamaan hyvää, kiinteyttävää ja kaunistavaa ihoseerumia. Tässä top 3 lemppariani. Jos sinulla on joku oma suosikki, niin kerro ihmeessä!

1. Supermood Egoboost One Minute Facelift

LUPAUS: Tehotippamainen pakurikääpäseerumi, joka kohottaa ja kiristää ihoa välittömästi. Tehokasta pakurikääpää suoraan suomalaisesta metsästä. Suuri pakurikääpäpitoisuus vahvistaa ihoa ja tasoittaa ihon pintaa.

Pakurikääpä on myös voimakas adaptogeeni. Kansankielellä se tarkoittaa yrttiä, joka tukee kehoamme sen omassa uudistumisprosessissa. Liftonin® Xpress -optimiyhdistelmä on kolmen yhdisteen markkinointinimi ja luonnollinen raaka-aine. Liftonin® Xpress vähentää välittömästi kasvojen juonteita. Lopputuloksena on fyysisesti tiukempi iho, hellävaraisesti ja nopeasti.

KOKEMUS:Paras! Napakoittaa ihon niin, että näytät 5-10 vuotta nuoremmalta samantien. Ihana tuote! Tämä maksaa itsensä takaisin, koska sitä käytetään vain pari tippaa kerrallaan. Säilytän sitä jääkaapissa. Yleisesti ottaen retinolia ja C-vitamiinia sisältävät seerumit tulisi säilyttää viileässä.

30ml/66,77e.

2. Lumene KUULAS Beauty Lift Illuminating V-Shaping Serum -kiinteyttävä pikakaunistaja.

LUPAUS: Edistyksellinen tehohoito auttaa selkiyttämään kasvonpiirteiden ulkonäköä ja saa ihon näyttämään sileältä ja nuorekkaan säteilevältä. Sisältää patentoitua, antioksidanttipitoista pohjoista puolukkauutetta, ravitsevan peptidin ja puhdasta pohjoista lähdevettä. Auttaa kiinteyttämään ihoa, häivyttämään ja viivästyttämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, jättäen ihon välittömästi napakammaksi ja kauniin hehkuvaksi. Vahva suositus! 

KOKEMUS: Kyllä, kyllä ja kyllä. Tämä on oikeasti toimiva, kiinteyttävä täsmätuote, joka on nytkin mukana reissussa. Liftaa koko ilmeen hetkessä, koostumus on miellyttävä samoin tuoksu. Vahva suositus!

Ovh 30ml/34.90e.

3. Ulla Grace Firming Serum LUPAUS: Kiinteyttää ja elvyttää ihoa. Suomalaisen tyrniöljyn C-vitamiini, flavonoidit ja omega-rasvahapot ovat tehokkaita antioksidantteja. Tuotteen eteeriset öljyt tukevat ihon tervettä aineenvaihduntaa ja hidastavat ikääntymisen merkkejä. Peltokortteen luonnollinen silica tukee ja vahvistaa ihoa. Levitä 3-5 pumppausta tarpeen mukaan kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen illalla ja anna vaikuttaa yön yli. Päiväsaikaan riittää 1-2 pumppausta. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille.

KOKEMUS: Hyvä kiinteyttävä perustuote. 30ml/39e

Arvostan suuresti kommenttiasi!