Edullinen pika-jalkahoito-ohje!

Koska vielä nähtävästi on kesää jäljellä, on syytä huollattaa jalat sandaalikelpoisiksi. Helpoiten se käy jalkojen pikahoidolla. 

1. Kylvetä jalat. Ota rentouttava 15–20 minuutin jalkakylpy lämpimässä vedessä samalla, kun vaikkapa katselet televisiota. Lorauta joukkoon kylpysuolaa tai aromaterapeuttisia öljyjä. 
Suositustuote: Avon Marine-jalkakylpy mineraalirikkailla merisuoloilla.

2. Siisti kynnet ja kynsinauhat asianmukaisilla leikkureilla sekä poista pienet kovettumat jalkaraspilla/kynsiviilalla. Viimeistele kynsinauhaöljyllä. Suositustuottet, jalkaraspi/kynsiviila: Avon/Scholl, Kynsinauhaöljy: Mavala.

3. Lakkaa. Jos haluat päästä helpolla ja inhoat varpaankynsien lakkausta huonoissa kyyryasennoissa(kuten allekirjoittanut), niin suosittelen Essencen täsmätuotetta All in one -complete care-lakkaa, jossa on sekä alus että päällyslakka samassa. Ja se maksaa alle 5 euroa. Estä lakkaa lohkeilemasta levittämällä uusi päällyskerros kaksi kertaa viikossa. Suositustuote: Essence All in one complete care -lakka. Tai sitten menet pedikyyriin ja hankit geelikynnet(vahva suositus!)


Muista pohjatyö! Pyyhi ensin kosteusvoidejäämät pois kynsistä asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Kynsien on oltava täysin kuivat ja voiteettomat ennen aluslakan levittämistä. Käytä vaahtomuovisia varpaanerottimia, jotta kynsilakka pysyy siistinä.

Vinkki: Anna aluslakan kuivua noin kymmenen minuuttia. Lakkaa sitten kynnet mieleiselläsi sävyllä. Lakkaa on helppo levittää maalaamalla kolme kaistaa: ensin yksi kynnen keskelle ja sitten yksi kummallekin sivulle. Lakkaa toinen kerros noin kymmenen minuutin kuluttua ja viimeinen kerros jälleen kymmenen minuutin kuluttua. Anna varpaiden kuivua vähintään tunti. Käytä varvastossuja, ettei lakkapinta mene pilalle.

4. Levitä jalkoihin runsas kerros jalkavoidetta ennen nukkumaanmenoa ja pue jalkaan puuvillasukat. Lämpö auttaa voidetta imeytymään, ja aamulla jalat ovat pehmeät kuin vauvanpeppu. Suosittelutuote: Avon Marine-jalkavoide mineraalirikkailla merisuoloilla.(Ihana tuoksu ja teho).

Avonin Footworks -jalkakylpy ja jalkahoito yhteensä alle 10e. 
Compeedilla on loistava rakonestosuoja, jota kannattaa käyttää ennen kuin rakot iskevät. Ja jos iskevät, löytyy merkiltä tietenkin klassikko rakkolaastari. Ja tuossa tuo Essencen monikäyttölakka, ovh. 4,90e.
Ja tadaa! Jalat voi sujauttaa vaikka näihin Parikoihin hyvällä omallatunnolla.

Suosittelen myös geelilakkausta, jolloin pääsee todella helpolla kynsien suhteen koko kesän ajan. Kovettumilta ja muilta ei kuitenkaan pääse pakoon ilman asianmukaista hoitoa.

Vastaa