Ekat räpsyt Huawei Honor 9:llä!

Sain testiin Huawein Honor 9 uutuuspuhelimen ja ihastuin kertakaikkiaan sen kameraan! Miten ihania selfieitä sillä saakaan verrattuna iphoneen(itsellä 6s). Muuten se vaatii kyllä totuttelua, joten saa nähdä totunko, olenhan iPhone-tyttö henkeen ja vereen. Mutta siis tämän Honor 9:n kaksoiskamera auttaa tuomaan kuvaamiseen uutta syvyyttä, sillä takakamerassa on 20 megapikselin mustavalko- ja 12 megapikselin RGP-linssit. Lisäksi siinä on useita kameratoimintoja, kuten provalokuvaus, eli puhelimen kameran asetuksia voi tosissaan säätää järjestelmäkameran tavoin. Melko edistyksellistä! Eikä tämä maksa kuin 499e, eli on edullisempi kuin esim iPhone7, joka oli seuraavana hankintalistallani. Sitä Seiskaa on myös kehuttu kameran osalta kovasti, joten te, joilla on se, niin mitä mieltä olette?

Kuvaaja ei siis tässä uudessa Honorissa joudu tyytymään erilaisten sovellusten filttereihin vaan voi käyttää enemmän luovuuttaan. Tavallisessa kameratoiminnossa tykkään erityisesti Bokeh-pikatoiminnosta, jolla voi syvätarkentaa kuvattavan kohteen joko ennen tai jälkeen kuvan oton. Alla esimerkkejä. Seuraavaksi aion tutustua Elokuva-toimintoon, jolla voi tehdä GIF-tyyppisiä minivideopätkiä.


Edessä Honor 9:ssä on 8 megapikselin etukamera. Videot taas tallentuvat 4K-resoluutiolla. Lisäksi lyhyistä videopätkistä ja valokuvista saa luotua näyttäviä kokonaisuuksia GoPro Quick-videoeditointiohjelman avulla. Se siis teknisestä höpinästä. Alan harjoitella. Tässä ensi räpsyjä.

Utuinen minä.(Bokeh-toiminto)

Taidepläjäys Ikean tauluista. (Bokeh).

Joku taiteellinen filtteri tämäkin. (Eteinen).

Vintage-filtteri.
Mummofiltteri. Ihan ite keksin tämän.

Normiselfietila.
Häivytysfiltteri.

Muotokuvatila.
Normiselfie muotokuvatilassa. Siinäkin on joku kaunistusfiltteri omasta takaa.
Lumisadefiltteri.
Kuplafiltteri.

Vastaa