Iltatähden tekoa ja Flown virallinen vaatemallisto!

Viikonloppu ja Flow ovat täällä! Mitkä ovat sinun parhaat Flow-muistosi? Kerro ne minulle! En ikävä kyllä pysty arpomaan lippuja Flow ´hon tällä kertaa, mutta katsotaan, mitä keksitään.

Iltatähden tekoa Flow´ssa
Viime kesän Flowssa ystäväni sai kummallisen idean. Tai hän sai sen yhdessä iloisessa nousuhumalassa olevien ystäviensä kanssa. Hänen pitäisi hankkia iltatähti! Hänen, 41-vuotiaan kahden lapsen äidin, joka on vannonut, ettei enää koskaan tee enempää lapsia. Siis, ovathan he ihania ja parasta ja kaikkea. Mutta. Haalistuneet muistot toivat hänelle äkkiseltään mieleen muutaman ei-niin mukavan vauva-arki-ajanjakson korvatulehduksineen, yövalvomisineen ja epätoivoitkupotkuraivareineen. Ja toisella hartialla huuteli se pieni vauvakuume, joka äitityypeillä aina (silloin tällöin nousuhumalassa) jomottaa niin kauan, kun on elimistö tuottaa estrogeeniä. Joka tapauksessa tilanne äityi niin kiihkeäksi, että hänen ystävänsä varasivat hänelle nettiajan Suomen johtavalle gynekologille. 
– Mutta kyllähän sun Sari(nimi muutettu)pitää vielä. Se on parasta maailmassa!
– Niin….enpä tiedä. Jaksaisikohan sitä vielä. Oikeesti.
– Ajattele vauvantuoksua. Ja sitä tunnetta, kun saat vastasyntyneen syliisi. Etkö muka kaipaa sitä?
– No tottakai, mutta kamoon, oon 41 ja mies lähentelee 50.
– Munasolusi ovat varmasti ihan kunnossa. Anna kännykkä, niin varaan ajan Brunolle.
– Ja soita samalla miehellesi. Hänen olisi hyvä myös olla tietoinen asiasta.
(Hän soitti ja yhtä iloisesti nousuhumalainen mieskin oli kuulemma messissä ideassa.)
Herätessään Flown jälkeiseen jumalattomaan krapulaan ystäväni muisti kyllä hyvin edellisillan keskustelut. Varmaan lienee sanomattakin selvää, että hän karisti kaikki kyseiset ajatukset päästään ja perui tuon ajan ”herätessään kylmän hien peittämänä kello kuusi”. Että ei syntynyt iltatähteä sillä Flow-reissulla.

Itselleni on rakkaimmaksi on muodostunut Sian viime vuotinen keikka, jonka aikana itkin, tanssin, liikutuin, koin koko tunneskaalan, niin uskomaton show oli.  Lue lisää täältä. Myös Pet Shop Boysin keikka parin vuoden takaa rakkaan aviomiehen kanssa oli mieleenpainuva kokemus. Tanssimme kaikki hitit ja lauloimme täysillä mukana. Ihana show sekin. Ja kaikki ihanat ihmiset plus ne skumppabaarit ja sushit ja raakakakut ja ja ja….

Ei ole kuin yksi Flow.

Kansainvälisiltä muotiviikoilta tuttu kuvaaja Eeva Suutari kuvasi tämän vuoden Flown virallisen vaatemalliston Melanien, Yoonsikin ja Iidan päällä.  Photos: Eeva Suutari / Kuvaamo

TRE <3 Flow -mallisto on myynnissä TREn myymälässä Mikonkatu 6, verkkokaupassa  sekä tietenkin Flow-festarilla!

 

 

Arvostan suuresti kommenttiasi!