Tapaan Luke Skywalkerin ja päivän asu!

Tämä toimittajan ammatti on siitä erikoinen, että yksikään päivä ei ole samanlainen eikä koskaan tiedä, mitä kulman takaa on tulossa. Ensi viikolla singahdan pariksi päiväksi Lontooseen haastattelemaan Star Wars -leffoista tuttua Luke Skywalkeria, eli Mark Hamillia. Oi tuo mies oli eräs nuoruuteni ihastus, totta tosiaan! Nyt hän on jo 65-vuotias, joten saa nähdä, onko tuosta nuoruuden charmista livenä mitään jäljellä. Valkokankaillahan mies on nähty useampaan otteeseen myöhemmissä Star Wars -elokuvissa sekä mm. Jokerin äänenä Batman-piirretyissä. 

Ilmassa on alkaneen syksyn ohella vielä elokuun ihanaa loppukesän tunnelmaa, joten päivän asuni on Oasiksen Fluite sleeve dress. Tämä ultimaattisen upea mekko sopii niin päivään kuin iltaan. Pehmeää tylliä, brodeerattuja yksityiskohtia ja trendikäs midi-mitta – tämä on todellinen katseenvangitsija. Sen ja muut Oasis-ihanuudet voit tilata täältä.

Lontoossa lienee vielä enemmän kesä, toivotaan niin. 

Hattu (H&M), laukku Chanel, kengät Elisabeth Shannon.

2 Comments

  1. Pauska
    1 syyskuun, 2017 / 6:42 pm

    Se on kaunis <3 ja hattu on hieno ;). Sain oman mekkoni eilen ja se oli ihanan kevyt ja nuo kirjailut niin sievät.

  2. Business Woman
    2 syyskuun, 2017 / 6:18 pm

    Vitsit mikä reissu sulla on tiedossa!! Älä vaan unohda kertoa noista nuoruuden tunteistasi hänelle:) Ihanan boho-look ja mekkohan on… (syvä huokaus) <3 Ja mahtavaa matkaa Lontooseen!

Arvostan suuresti kommenttiasi!