Unelmalaukkuni + Päivän asu Balmuirin avajaisissa!

Nyt vihdoin pääsin ulkoiluttamaan Chanel New Medium Boy -laukkuani, jota metsästin kissojen ja koirien kanssa. Tämä tapahtui keskiviikkona Balmuir Brand storen avajaisissa Espalla. Ou jees ja se tuntui hyvältä! Haussa oli alunperin old medium boy(Chanelin aiempi boy-malli), mutta muistanette, miten siinä kävi? Kerroin kamalasta feikkilaukkuepisodista täällä. Uusi laukku sen sijaan on täydellinen. Pelkäsin hetken, että se on liian suuri, mutta omille mittasuhteilleni se on juuri sopiva. Sinne mahtuu juuri tarvittavat: Puhelin, meikit, avaimet ja tarvittaessa ipad. I´m in love. Naiset, tämä on merkki: Sinä olet sopiva. Juuri sellaisena kuin olet. Ihanat kuvat otti ihana hovikuvaajani Jonna Öhrnberg.

Balmuirin tarina pähkinänkuoressa: Balmuir sai alkunsa vuonna 2007 kun perustaja, Heidi Jaara, seurasi suurta intohimoaan laadukkaita materiaaleja sekä arvostusta korkealaatuista käsityötä kohtaan. Laadukkaat materiaalit ja käsityö ovat kulkeneet Jaaran elämässä jo lapsuudesta asti, sillä hän peri arvostuksen kauniita ja laadukkaita esineitä kohtaan lapsuuden kodistaan.

Heidi loi pitkän uran Nokialla erilaisissa kansainvälisissä tehtävissä. Matkustaessaan työnsä puolesta ympäri maailmaa, Heidi kantoi mukanaan pientä muistikirjaa, minne hän keräsi inspiraatiota ja ideoita omasta yrityksestään. Hänen suurin toiveensa oli luoda tuotteita, jotka ovat tehty niin kuin ne tehtiin vanhoina hyvinä aikoina.

Heidi päätti jättää uran Nokialla ja laittoi kaiken energiansa luodakseen jotakin aivan erityislaatuista. Heidin tavoitteena oli luoda arjen ylellisyyttä laadukkailla ja eettisillä tuotteilla, joissa laatu sekä näkyy että tuntuu.

Ja loppu onkin historiaa…

Mekko Oasis, laukku Chanel.

Sandaalit Minna Parikka.

 

Laukkua voi pitää olalla kaksinkertaisella hihnalla, crossbodynä tai yhdellä olalla roikkumassa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!