3 x toimiva kasvonaamio!

Kasvonaamiota tulisi käyttää kerran viikossa muiden ihonhoitorutiinien lisäksi. Tämänhän me kaikki periaatteessa tiedämme. Käytännössä ainakin itselläni tuo kerran viikossa on venyvä käsite. Mutta parempi harvoin kun ei ollenkaan. Ja naamion jälkeen on aina niin raikas ja uudestisyntynyt olo, että se 10-15 minuuttia on kaiken arvoista!

Koska en ole mikään tee se itse – ihme, niin todellakin turvaudun kaupan tuotteisiin valitessani kasvonaamiota. En siis lähde kaivelemaan keittiön antimia ja loihtimaan kotinaamioita, vaikka niitäkin kyllä kehutaan vuolaasti. Nämä kolme naamiota ovat olleet tämän syksyn suosikkejani kolmessa eri hintakategoriassa. Toivottavasti sinäkin olet löytänyt itsellesi sopivan naamion. Jollet, niin testaa ihmeessä näitä!

Itselleni sekaihoisena sopii erityisesti puhdistava kasvonaamio, joka on yleensä savipohjainen. Sen annetaan kuivua kasvoille. Naamio imee itseensä talia ja epäpuhtauksia sekä supistaa ihohuokosia. Se myös kirkastaa ihon väriä. Kiinteyttävästä ja elvyttävästä vaikutuksesta plussaa. Naamiot voidaankin jakaa pääsääntöisesti viiteen ryhmään: puhdistavat, kosteuttavat, ravitsevat, kiinteyttävät ja elvyttävät kasvonaamiot.

Tässä simppeli ohje naamioiden käyttöön:

Puhdista kasvojen ja kaulan iho ennen naamion levittämistä. 
Levitä naamio kasvoille ja kaulalle sormin tai siveltimellä. 
Anna naamion vaikuttaa iholla tuotteen käyttöohjeen mukaan, yleensä noin 10 minuuttia.
Naamio poistetaan kasvopaperilla, vedellä huuhtelemalla tai vetämällä pois iholta.
Pyyhi iho kasvovedellä.

Levitä iholle kosteusvoide.
Simple as that.

Voidemainen naamio saa voimansa suomalaisesta turpeesta. Se poistaa iholta ylimääräistä rasvaisuutta ja epäpuhtauksia sekä parantaa ihon luonnollista heleyttä, jättäen ihon tasaisemmaksi ja kirkkaammaksi. Käytä kerran tai kaksi viikossa koko kasvoille tai kasvojen T-alueelle. Levitä naamio puhtaalle, kuivalle iholle ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä.150ml/14.90e.

Deep Cleansing Mask sisältää Amazonin valkosavea ja kaoliinisavea, jotka puhdistavat ihoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tämä ainutlaatuinen naamio sisältää kivennäisaineita ja savia, jotka poistavat ihohuokosista liiallista likaa, talia ja epäpuhtauksia. Levitä naamio puhdistetuille kasvoille. Vältä silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä. Viimeistele käsittely haluamallasi kasvovedellä, seerumilla ja kosteusvoiteella. Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa. 100ml/32.90e.

 Origins Clear Improvement Active Charcoal Maskin bambuhiili toimii magneetin tavoin vetäen epäpuhtauksia syvältä ihohuokosista, kaoliniitti imee itseensä ympäristön saasteet ja lesitiini liuottaa epäpuhtaudet. Iho on kirkas ja puhdas. 100ml/25e.

Ja ihosi kiittää.

Vastaa