Heidi Klumin Lidl-malliston lanseerauksessa!

Kävin tsekkaamassa huippumalli, tv-kasvo Heidi Klumin #LETSWOW Esmara by Heidi Klum -malliston eilen Marsaanassa. Ja hyvältähän se näytti. Ihanaa, että kaunis käyttömuoti tuodaan kaikkien ulottuville. Heidi tuntuu pitävän leopardiprintistä, mikä onkin nyt todella in(ainahan se on) ja mikä sopii ainakin hänelle itselleen loistavasti. Sopii se kyllä minullekin, testasin nimittäin supersöpöä tunikaa ja leopardinilkkureita, rräyh. Mallisto koostuu siis arki- ja bilevaatteista, jotka eivät ole hinnalla pilattu. 
Heidin inspiraation lähteenä mallistossa on ollut New York ja urbaanin cityviidakon glamour. Mallistosta löytyy niin mekkoja, haalareita, farkkuja, neuleita, ponchoja, huppareita, nahkatennareita, olkalaukkuja…ja erityisesti sitä leopardikuviota!

Voit käydä tiirailemassa kaikki herkut täällä. Kauppoihin nämä rantautuvat maanantaina 18.9. ja nopeat syövät hitaat. Jokaiseen Lidliin tulee vain yksi erä kutakin tuotetta, eikä lisäeriä ole luvassa. Jos siis himoitset jotain, niin mene heti maanantaiaamuna ostoksille. Siellä voi olla muutama muukin…Kaikki muut kuvat
paitsi ylin on otettu Huawei Honor 9:llä, joka on mulla testissä. Hyvä kamera puhelimen kameraksi, parempi kuin esim. iphone 6:ssa. Kuvissa näkyvät mallit on puettu Esmara by Heidi Klum-malliston vaatteisiin.

Tämä tunika ja leopardinilkkurit(kuvassa omat), kiitos! Yhteishinta alle 50e. 

 

 

Vastaa