Janina F. 10 vuotta: Upeat näytöskuvat ravintola Teatterista!

Janina Fryn luotsaama Janina F. -merkki täytti 10 vuotta ja sen kunniaksi ravintola Teatterissa järjestettiin viime torstaina upea juhlailta muotinäytöksineen. Täytyy nostaa hattua Janinalle, joka on luonut Suomen kokoisessa maassa vaatebrändin, jolla elättää itsensä ja perheensä. 
– En ole laskelmoiva bisnesnainen. Olen enemmän heittäytyjä, joka mielellään tekee kaikkea ihanaa ja luovaa, on Janina sanonut. 
Mutta kyllä hänellä hyvää bisnesvainuakin on pakko olla, muuten tämän tasoinen menestys ei olisi mahdollinen. Viime vuoden lokakuussa Janina F siirtyi Tokmanni-ketjusta Citymarketeihin. Samalla konsepti laajeni alusvaatteisiin, kodintekstiileihin ja hiustuotteisiin ja avaa pian nettikaupan. Vaatteet ovat omaan silmääni erittäin mukavia ja hyvännäköisiä, sitä arjen luksusta nimenomaan. Aikuinen nainen tarvitsee arkeen ja juhlaan mukavan vaatteen, joka ei kuitenkaan muistuta näin brutaalisti ilmaistuna jätesäkkiä. Janina onkin onnistunut löytämään oivan markkinaraon juuri tuohon aikuisten naisten casual wear -segmenttiin. Malliston tyyli on naisellinen ja raikas, maustettuna harkituilla yksityiskohdilla ja näyttävillä printeillä. Istuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja materiaalit ovat helppohoitoisia mutta silti ylellisen tuntuisia ja näköisiä.
– Haluan, että Janina F -tuotteissa on luksuksen tuntua ja silti ne ovat kuluttajien saavutettavissa joka puolella Suomea kohtuuhintaan, sanoo Janina. 
Onnea ja menestystä seuraaville 10 vuodelle! 
Alla kuvia torstain näytöksestä ja juhlahumusta by Atte Kajova.

Heidi Sohlberg. 

Suvi Tiilikainen.

Vanessa Kurri. 

Illan juonsi Karita Tykkä.

 

Klara Kivilahti catwalkilla.

 

Maestro itse.

Heidi Sohlberg.

Vanessa Kurri.

Suvi Tiilikainen.

 

Mallit ja designer ryhmäkuvassa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!