Mádara by Noora Shingler -testissä uudet tuotteet!

Olin viime viikolla sangen ihastuttavassa laneeraustilaisuudessa, joka hemmotteli kaikkia aisteja. Latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki Mádara laseerasi yhteistyönsä uudet hedelmät bloggaaja Noora Shinglerin kanssa. Lanseeraus tapahtui Katajanokalle avatussa ihanassa Goodiossa.

Tällä kertaa lanseerattiin mm. nämä uudet tuotteet Mádara-perheeseen:

1. PIHLAJA DROPS GLOW BOOSTER
– Saan usein kehuja kuulaasta ihostani. Toimittajana ja bloggaajana testaan monia uusia tuotteita ja raaka-aineita, mutta silti suomalaiset marjat innostavat minua eniten. Tuttua sanontaa mukaillen: miksi lähteä metsää edemmäs marjaan? Kehitin Mádaran kanssa kaksi uutta Pihlaja-tuotetta, jotka tehokosteuttavat, rauhoittavat ja ravitsevat ihoasi, antaen sille samalla kuulaan hehkun, Noora kertoo.

Vitamiinipitoiset PIHLAJA DROPS-tehotipat kosteuttavat kasvojen ihon, antaen sille kuulaan hehkun. E-vitamiini ja provitamiini-A suojaavat ihoa ympäristön haittatekijöiltä ja ilmansaasteilta, saaden ihon näyttämään nuorekkaalta. Purasruohon rauhoittava GLA* gammalinoleenihappo, sekä helokkiöljy vähentävät ihoärsytyksiä ja rauhoittavat ihoa.

Käyttö: levitä muutama tippa puhtaalle iholle tai sekoita päivävoiteesi kanssa, kun haluat tehostaa voiteesi vaikutusta.
2. PIHLAJA DAILY MOISTURE -päivävoide.
Vitamiinipitoinen kosteusvoide sopii kaikille ihotyypeille. Se syväkosteuttaa kasvojen ihon tehden siitä silkkisen pehmeän. C- ja E- vitamiinit suojaavat ihoa ympäristön haittatekijöiltä ja ilmansaasteilta saaden ihon näyttämään nuorekkaalta ja hyvinvoivalta. Purasruohon rauhoittava gammalinoleenihappo sekä helokkiöljy vähentävät ihoärsytyksiä.

3.  NOKKONEN DAILY DEFENCE -vartalovoide.
Syväkosteuttava, mutta kevyt vartalovoide imeytyy helposti pehmentäen ihon. Nokkosen rauhoittavien ja suojaavien ominaisuuksien ansiosta miedon tuoksuinen voide sopii erinomaisesti koko perheen käyttöön.

Olen nyt viikon verran testaillut tuotteita ja pidän erityisesti Pihlaja tipoista sekä päivävoiteesta yhdessä käytettynä. Iho saa kuulaan kauniin hehkun ilman ensimmäistäkään myrkkyä. Suomen luonto kasvoilla on kaunis ajatus. Olen ollut Nooran Mádara-tuotteiden suuri fani siitä saakka, kun ensimmäiset lanseerattiin muutama vuosi takaperin. Kaikki voiteet ovat vegaanisia ja 100% luonnonkosmetiikkaa sekä Ecocert-sertifioituja. Pihlajavoidetta on jo muuten myyty yli 10 000 tuubia ja se voitti vuonna 2013 Cosmopolitan-lehden Beauty Awardseissa lehden kaikkien aikojen ensimmäisen luonnonkosmetiikkatimantin. Kuvat Dorit Salutskij.

 

 

 

 

 

Tässä uutuustuotteet.

 

Maailman paras vihersmoothie ja suklaaraakakakku, I swear!

 

Vastaa