Eroon tummista silmänalusista? Tässä ratkaisu!

Suhtaudun aina skeptisesti ”ihmevoiteisiin”, koska tiedän, ettei sellaisia ole oikeasti olemassa. On olemassa tehokkaita ja vähemmän tehokkaita tuotteita. Meitä naisia vaivaava ikuisuusmurheenkryyni ovat tietenkin tummat silmänaluset ja vähemmän imartelevat silmäpussit. Itse olen moisista kärsinyt pienen ikäni ja siksi Remescar Eye Bags & Dark Circles -tuotteen testaus sopi minulle kuin nenä päähän. (Tai ne rinkulat silmien alle). 

Tämä tuote ei ole ensimmäinen, joka lupaa kirkastaa väsyneen katseen häivyttämällä silmänympärysalueen tummuutta ja turvotusta (jopa 75 % parissa minuutissa). Savimineraaleja ja peptidejä sisältävä Remescar lupaa vaikuttaa jo heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Jokainen meistä on kärsinyt silmäpusseista joko satunnaisesti valvomisen tai turvottavan ruokavalion yhteydesä. Joskus tummuus ja pussit ovat ihan perinnöllisiä. Tähän pimeään vuodenaikaan kun iho on kalpea, tummat silmäaluset korostuvat vielä ikävästi. 

Apteekista saatavan tuotteen hinta huitelee 30 huijakoilla.

Tuotetta käytetään vain kerran päivässä, useimmiten aamuisin ja sen vaikutus kestää jopa 10 tuntia kerrallaan.

Oma silmänympärysvoide tai ihovoide levitetään puhdistetulle iholle ensin. Remescar-pikakaunistajaa otetaan sormien väliin vain pieni tippa, jota hieman lämmitellään hieromalla sormien päitä yhteen ennen levitystä.

Levitys aloitetaan sisänurkasta kohti ulkonurkkaa ja kun se on taputeltu kevyesti ja tasaisesti ihoon, pysytään hetki ilmeettömänä ja liikkumatta. Tuote alkaa silloin vaikuttaa ja napakoitumisen tuntee välittömästi. Se todella kiristelee mukavasti ja olo on hetkessä pirteä kuin peipolla. Ja kurkistus peiliin riittää kertomaan, että silmänaluset ovat kuin uudet.

Jos silmien alusiholla näkyy tuon 2-3 minuutin jälkeen puuterimaiseksi muuttunutta ainetta, on tuotetta annosteltu liikaa. (Tämä kävi itselleni ensimmäisellä kerralla) Mutta ei hätää: Ylimääräiset voi pyyhkiä pois kevyesti kostutetulla vanupuikolla, pumpulilla tai meikkisienellä. Kun tuotetta on käyttänyt jonkun aikaa, niin itselle sopiva annoskoko kyllä löytyy. Päälle voi levittää meikkivoiteen ja jatkaa sitten kasvojen ehostamista normaalisti. Remescar poistetaan normaalisti vedellä. Jos kasvoilla on meikkiä, niin mikä tahansa meikinpoistoaine käy.

Tuote on hajusteeton.

Itse siis olen vakuuttunut tämän tuotteen tehosta. Se todella napakoittaa koko kasvojen ilmeen, kun silmäpussit sulavat ja tummat silmänaluset katoavat. Tämä tulee olemaan saletti hitti , kun lähden kotitoimistoltani palavereihin tai tapahtumiin. Työskentelen kotoa käsin, enkä välttämättä meikkaa joka päivä, joten tätäkään käytä kuin satunnaisesti. Remescarin käytössä suositellaan muutenkin pidettäväksi muutaman päivän taukoja, jos käyttö on jokapäiväistä.

Täältä löydät hyvät videot tuotteen käytöstä ja näet tehon omin silmin. Ihmetuotteita ei oe olemassa, mutta uskon, että tämä on lähellä sitä. Se tulee pelastamaan monen miehen ja naisen kiireisen aamun ja kiireisen iltapäivän ennen illan menoja. 

Arvostan suuresti kommenttiasi!