Espanjalainen sisustusketju Suomeen!

Viime viikolla Kampin kauppakeskukseen avattiin hurmaava espanjalainen Manterol Casa -sisustusmyymäläketju. Tilaisuudessa oli paikalla arvovaltaisia vieraita, kuten Espanjan suurlähettiläs H.E. Mr Manuel de la Cámara Hermoso ja sen juonsi Lorenz Backman.

Manterol Casa -myymälät tarjoavat skandinaaviseen tyyliin ja sisustussilmään istuvia tuotteita, värejä ja kuoseja espanjalaisella twistillä. Manterol Casan valtteja ovat pitkät perinteet espanjalaisessa tekstiiliteollisuudessa, Espanjassa tapahtuva suunnittelu ja tuotanto, värikylläinen mallisto sekä voimakas panostus asiakaspalveluun ja asiakaskokemukseen.
Suurin osa Manterol Casa -tuotteista valmistetaan alusta alkaen omalla, aurinko- ja tuulienergialla toimivalla tehtaalla Espanjassa. 
Rakastan sekä skandinaavista että espanjalaista tapaa sisustaa. Näitä tuotteita haluan omaankin kotiin! 

Marraskuun loppuun mennessä Manterol Casa -myymälöitä on yhteensä 12 kauppakeskuksissa ympäri Suomea. Manterol Casa tulee toimimaan laajennetulla valikoimalla myös verkkokauppana. Kuvat Eero Kokko.

Lorenz Backman.

Toimittaja Sikke Sumari.
Mallisto tuo värikästä piristystä pelkistettyyn skandisisustukseen.

 

Manterol Casa -valikoiman pääpaino on kodintekstiileissä kuten kylpypyyhkeissä, joista on saatavilla peräti 28 eri värivaihtoehtoa.

Toimittaja Laura Ruohola.

Vastaa