I Love Me -lippuarvonnan voittaja ja Ihana Rohkeus messuilla!

Huikkailen täältä, että liput I Love Me -messuille voitti Anja Oikarinen Vantaalta. Onnea, toimitan liput sinulle tänään!

Sitten supervinkki kaikille messuille menijöille: Ihana Nainen -elämys, josta kerroin täällä, lanseeraa tämän vuoden I love me -messuilla yhdessa Jaana Villasen ja Katja Pasasen kanssa Ihana Rohkeus -hyvinvointipäivän, joka kuuluu yhtenä osana Ihana Nainen -tiimin toteuttama profiilikuvaus ja tästä (ja toki muustakin sisällöstä) on nyt tarjolla ennakkomaistiaisia messuilla.

Messuosastolle loihditaan meikkipaikka sekä ministudio, jossa 18 ensiksi aikansa varannutta pääsee pikameikkiin ja -kampaukseen sekä minikuvaukseen. Profiilikuvauspaketin arvo on 240€, mutta messuilla saat kokonaisuuden hintaan 120€ (sis. Alv 24%). 

Profiilikuvauspakettiin sisältyy: pikameikki ja -kampaus (30min), minikuvaussessio (15min), koevedokset (noin 20 otosta) sekä yksi tulostuslaatuinen tiedosto käyttöösi. Huom! Kuvauksen hintaan EI sisälly messulippua, vaan se pitää hankkia erikseen.

Ihana Rohkeus -profiilikuvaukset tapahtuvat messuosastolla 6b20, aivan Lounge-lavan vieressä. 

Ajan voit varata vaikka heti täältä.
Voin lämpimästi suositella ja kehotan hyödyntämään tämän huikean tarjouksen, jos siihen suinkin on mahdollisuus. Saat ihanat kuvat ja hyvän mielen.

Vastaa