Marsaanan wellness-päivässä kukkakruunu hiuksissa!

Torstaina oli jälleen Marsaanan upea wellness-päivä, jossa esiteltiin runsaasti uutuustuotteita mm. seuraavilta brändeiltä: ACO, Medik8, Exuviance, Tangle Teezer, Beautyblender ja RICH.
Marsaanan uutena kauneusasiakkaana esittäytyi mm. ZO Skin Health -ihonhoitosarja, joka teki itseeni suuren vaikutuksen. Tässä amerikkalaisessa ihonhoitosarjassa on monipuoinen tuotevalikoima.  Useat sarjan tuotteet sisältävät mm. retinolia eri vahvuuksina, salisyylihappoa sekä antioksidantteja. Ihonhoitotuotteet tukevat ihon päivittäistä terveyttä ennaltaehkäisten, hoitaen ja ylläpitäen ihon hyvinvointia. ZO Medical tuotteet ovat saatavissa ainoastaan hoitoloista. Testasin sarjan kuorintavoidetta sekä antiage-kasvovoidetta ja molemmat ovat todella ihania ja tehokkaita tuotteita. Kuorin ensin ihon saunan jälkeen ja levitin sitten kasvovoiteen. Iho kiinteytyi oikeasti yön aikana ja on tänään hehkuva ja nuorekas!

Kikkurat tehtiin Babylissin kihartimella ja päälle kukkakruunu. Voiko nainen muuta torstailta toivoa?

Vitamin Wellin sokerittomat uutuusvedet. Suosikkimakuni on omena-inkivääri. Se vie janon ja piristää mukavasti.

Tämä kuorinta-aine puhdisti kuolleen ihosolukon hellästi.  Iho oli kuin hyvän kasvohoidon jäljltä.  Tämä on sarjan bestseller-tuote.
Toinen sarjan bestseller-tuote päivittäiseen käyttöön. Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta sekä kiinteyttää hyvin. Kyseessä on ammattilaissarja, joten hintatietoja voi tiedustella erikseen. Suosittelen!

Sebastianin uutuustuotteita luonnonkiharille hiuksille. Kuulemma herättävät taipuisat hiukset kunnon kiehkuroiksi. En malta odottaa, että pääsen testaamaan. 
Pariisilainen Yon-Ka on myös eräs suosikkisarjoistani.

EOS:n käsivoiteet n.6e. Näitä saa esim. Sokokselta ja Stokkalta.
Plantagenin upeat huonekasvit täyttivät tämän huoneen hyvällä hapella, eli olivat sisäilmaa puhdistavia. Sen kyllä huomasi hengittäessään tuolla.

Vastaa