Täydelliset kulmakarvat kestopigmentoinnilla + arvonta!

Kulmakarvat ovat kasvojen kehys ja näin ollen tärkein osa niiden yleisilmettä. Jos haluat helpotusta arkirutiineihin, suosittelen hoitolassa tehtävää kestopigmentaatiota tai microblading-käsittelyä riippuen, kumpaa asiantuntija sinulle suosittelee. Itselleni sopii kestopigmentaatio.

Usein Microblading ja kestopigmentointi sekoitetaan keskenään. Microbladingin tekotapa poikkeaa siitä että kulmienmuotoilussa käytetään eri työkaluja. Microblading tehdään terällä jossa on rivissä useita neuloja, joka viiltää kevyesti ihoa auki, jolloin väriä saadaan epidermiksen ja dermiksen väliin. Kestopigmentoinnissa väri taas viedään neulalla kudoksen alle.

Tekniikoissa on myös eroa pysyvyyden kanssa, Microblading kestää noin 10-12 kuukautta kun taas kestopigmentointi 2-5 vuotta. Molemmilla tekniikoilla on mahdollisuus saada hyvin luonnollinen lopputulos.

Kestopigmentaatio on siis vaihtoehtoinen tapa saada kestävä kulmameikki, jolla pystyy helpottamaan aamurutineeja. Tekniikka mahdollistaa aina luonnollisista kulmista näyttäviin kulmiin. 

Kävin maanantaina Kirkkonummella Hairstyle4-hoitolassa. Nilüfer Asikaisen hellässä huomassa sain upeaa palvelua, sekä hienon lopputuloksen. Hän on todella omistautunut työlleen ja tekee sitä sydämellä. Sen huomaa. Hoitolaan on helppo kävellä juna-asemalta.  Vaikka hoitola on tällä hetkellä Kirkkonummella, tekee Nilüfer hoitoja myös Helsingissä, jos ajankohdasta sovitaan. 

Tässä ennen-jälkeen kuvat ja tulos heti toimenpiteen jälkeen. Kun punoitus häviää niin selviää, miten väri tarttui. Onneksi on vielä vahvistuskerta. Ihoni oli kuulemma haastava värin vastaanoton suhteen ja näin olen kuullut ennenkin vuosia sitten, kun teetätin ensi kertaa kestopigmentoinnit kulmiin. Pahoittelut siitä, että iho näyttää niin karulta, mutta no make up ja ikää 45+. 🙂

Mitä minulle sitten tehtiin?

Kävimme tarkasti läpi millaiset kulmakarvat olivat toiveissani ja mitä odotin operaatiolta saavani. Toivoin luonnollista lopputulosta joka helpottaa päivittäistä meikkirutiinia. Sen sain.

Luonnos piirrettin kasvoille tietokone-ohjelma avulla, jotta mittasuhteet olisivat täydelliset. Kun olin hyväksynyt suunnitelman, alettiin hommiin. 

Saatuamme ihon auki, jatkoimme puuduttamalla ihon geelimäisellä  puudutteella. Puudutusta ei tehdä ennen pigmentoinnin aloittamista, koska puudute ei toimi ennen kun iho on rikki.

Nanoneulalla tehty toimenpide kesti noin 2,5 tuntia sisältäen suunnittelun ja varsinaisen toimenpiteen.

Värin valinnassa katsotaan asiakkaan omaa ihon väriä ja pyritään sovittamaan kulmat siihen sopivaksi. Kulmavärikseni valikoitui kaakao. Pigmentit joita Nilüfer käyttää aineita, jotka ovat sataprosenttisen puhtaita raskasmetalleista ja rautaoksideista. Hän myös kouluttautuu jatkuvasti pystyäkseen tarjoamaan asiakkailleen parasta. Kannattaa muistaa, että tälläkin alalla on monenmoista tekijää ja osa on päässyt alalle ilman kunnollista kauneusalan koulutusta. Kyseessä on kuitenkin sinun ihosi ja terveytesi. Suosittelen Nilüferia lämpimästi. Uudet kulmat hänellä kustantavat 400e ja siihen sisältyy vahvistuskerta. Hinta sisältää alv:n. Nilüferilla on FB-sivuillaan käynnissä mahtava arvonta: Tykkäämällä sivuista voi voittaa itselleen microblading-kulmat ilmaiseksi! Kannattaa siis käydä tykkäilemässä. 

Tykkään kulmien uudesta muodosta ja luonnollisuudesta. En ole Kardashian-kulmien suuri ystävä.

Vastaa