7. LUUKKU:

Itsenäisyyspäivän hulinat on hulinoitu ja joulukuun arki jatkuu. Kalenterin 7.luukusta paljastuu lempioheistuotteeni, eli beautyblender, joka oli tämmöiselle meikin sormilla aina levittäneelle todella mullistava tuote. Vähän se vaati harjoittelua, katso siis kuvan alta ohjeet beautyblenderin oikeaoppiseen käyttöön.

Kiitollinen tänään olen siitä, että vatsavaivoilleni löyty syy(ruokamyrkytyksen aiheuttama bakteeritulehdus), eikä mitään vakavampaa.

Toiveikasta torstaita kaikille!

Tässä vielä muistutuksena ohjeet beautyblenderin käyttöön.

1.Kastele. Beautyblender kuuluu kastella ennen käyttöä. Kastele siis sieni ensin juoksevan hanan alla kauttaaltaan. Purista sitten ylimääräinen vesi pois ja kuivaa sieni kevyesti pyyhkeellä.  Käyttäminen kuivana saattaa tehdä meikkipohjasta epäluonnollisen näköisen. Kun beautyblender on märkä, ei se myöskään imaise meikkiä itseensä, vaan ikään kuin hylkii meikki- tai peitevoidetta jättäen sen paikoilleen.

2. Älä hiero, vaan painele. Tärkeintä beautyblenderin käytössä on, että painelet sen avulla meikin ihoon. Unohda hierominen – työstä meikki- tai peitevoide kasvoillesi painelemalla sitä rauhallisin liikkein ihoon.


3. Pese. Beautyblender, kuten muutkin meikkisienet, imee itsensä uskomattoman määrän bakteereja. Siksi se tarvitsee enemmän puhdistusta kuin vaikkapa perinteinen meikkisivellin. Hyvin huollettu beautyblender kestää hyvänä noin kolmen kuukauden ajan. Se kannattaakin pestä päivittäin.


Vastaa