8. LUUKKU: ARVONTA!

Tänään luukusta pamahtaa ilmoille ihana arvonta! Voit voittaa Acon upean tuotepaketin, kun kerrot, mistä olet juuri tällä hetkellä kiitollinen. Niinhän sitä sanotaan, että onnellinen on se,joka ei sure sitä mitä häneltä puuttuu, vaan iloitsee siitä mitä hänellä on. — Demokritos. Osallistu arvontaan joko kirjoittamalla kommenttikenttään tai sähköpostilla malmimia@gmail.com. Vastausaikaa on vain viikonloppu, joten toimi nopeasti!

Arvon kaksi Acon tuotepakettia:

1. Hunaja-suihkuvaahto ja vartalovoide.

2. Sheavoita sisältävä jalka – ja käsivoide.

Kuva: Ihana Nainen Elämys.

Itse olen kiitollinen tänään: Siitä, että saan tehdä työtä, jota rakastan. 

20 Comments

 1. haaruhainen
  joulukuu 8, 2017 / 11:07 am

  Tällä hetkellä olen kiitollinen ihanasta perheestäni :)Paketin haluaisin keskittyvän vartalonhoitoon, kroppa kaipaa huolenpitoa näin talvisin.haaruhainen@gmail.com

 2. nina sihvonne
  joulukuu 8, 2017 / 12:08 pm

  terveydestä.perheestänina.sihvonen@luukku.com

 3. iituliina
  joulukuu 8, 2017 / 3:13 pm

  Juuri nyt olen kiitollinen lomasta ja maailman parhaasta puolisosta, joka jaksaa keittää teetä mun sairastaessa.jippurajr(a)hotmail.com

 4. Elina Mäntynen
  joulukuu 8, 2017 / 4:26 pm

  Olen kiitollinen siitä, että pääsin pitkästä aikaa käymään vanhempieni luona. Vaikka tämä käynti jää melko lyhyeksi, on aina mukava tulla lapsuuden kotiin näkemään myös nuorempia sisaruksiani.

 5. Juulia M
  joulukuu 8, 2017 / 6:29 pm

  Juuri nyt olen kiitollinen lomasta ja stressittömyydestä <3 Pakettiin ei ole mitään erityisiä toiveita, jouluylläri olisi kiva! juulia.myllykangas@outlook.com

 6. Ellen
  joulukuu 9, 2017 / 4:56 am

  Olen kiitollinen viikonlopusta ja tulevasta joululomasta. Koulussa on ollut paljon kokeita ja muita kiireitä niin on ihana sitten rentoutua jouluna. Olen kiitollinen myös ihanasta perheestä ja muista läheisistä.vitaevay@gmail.com

 7. Nina Sola-Galiero
  joulukuu 9, 2017 / 5:52 am

  Peruskiitollinen kaikesta, mitä omassa elämässä on. Kiitollinen elämästä, jossa on mahdollisuus itse aktiiviseen muutoksenhakuun, jos sellaiseen on tarve. Sekään ei aina ole itsestäänselvyys. Kiitollinen siitä, että on mahdollista olla niin monesta jutusta kiitollinen <3

 8. Nenna
  joulukuu 9, 2017 / 11:10 am

  Olen kiitollinen kaikesta elämässäni. Erityisen kiitollinen olen siitä, että olen alkanut tervehtyä ja että minulla on maailman paras tukiverkko <3 minuhno@gmail.com

 9. HenriikkaV
  joulukuu 9, 2017 / 1:22 pm

  Pidän kiitollisuus-/positiivisuuspäiväkirjaa, joten joka päivä tulee mietittyä mistä olen kiitollinen. Viime aikoina olen ollut erityisen kiitollinen, mun rakastavasta avomiehestäni, joka on pitänyt meillä talouden pystyssä viimeisen kolmen viikon ajan, kun minä en leikkauksen takia pysty tekemään oikein mitään. Tämän kun muistaisi vielä tervehdyttyään, kun välillä ärsyttää miehen sinne tänne jättämät likasukat ja tiskaamattomat astiat :Dhenriikka.m.venalainen(at)gmail.com

 10. Elise H.
  joulukuu 9, 2017 / 2:48 pm

  Olen kiitollinen miehestäni ja kolmesta lapsestani, ja siitä että olen suhteellisen terve :)netteri@gmail.com

 11. Suvilainen
  joulukuu 9, 2017 / 6:01 pm

  Olen kiitollinen ihanasta perheestäni.nailswonderland2011@gmail.com

 12. sikurina
  joulukuu 9, 2017 / 6:56 pm

  Olen kiitollinen lapsestani ja miehestäni <3s.kansakoski(at)luukku.com

  • Mia Malmi
   joulukuu 12, 2017 / 10:32 am

   Moikka, voitit arvonnassa. 🙂 Laitatko mulle yhteystietosi, kiitos!

 13. Tanja
  joulukuu 10, 2017 / 12:48 pm

  Olen kiitollinen perheestäni, työstäni ja ystävistäni.tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

 14. Mallukka64
  joulukuu 10, 2017 / 1:16 pm

  Ihan vain siitä, että tällä hetkellä kaikki oikeastaan ihan hyvin!marja-anneli@luukku.com

 15. Jenica V
  joulukuu 10, 2017 / 6:08 pm

  Oon kiitollinen siitä, että masussani möyrii tuleva pieni esikoinen jonka pitäisi syntyä ihan pian ja siitä, että mulla on kerta kaikkiaan ihana perhe <3jenicavarjelaa@gmail.com

 16. anna s.
  joulukuu 10, 2017 / 8:50 pm

  Siitä, että olemme kaikki terveitä perheessämme :)anna_88@luukku.com

 17. Hilda Hissu
  joulukuu 10, 2017 / 9:11 pm

  Olen kiitollinen hyvistä ystävistä, terveydestä ja asunnosta :)hilsan@luukku.com

Vastaa