Kauneus – ja kiitollisuuskalenterin 2. luukku!

Tänään lauantaina on kaunis päivä, eikä ainakaan sada. Lapsellani on tänään koulussa itsenäisyysjuhlat, jotka korvaavat joulujuhlat. Hyvä idea, en vain ymmärrä, miksi lauantaisinkin pitää aloittaa juhlat klo 9. Perheille olisi varmaan mukavampaa ottaa iisisti, eikä lähteä lennosta heti aamusta, kun pitää kuitenkin pukeutua, näyttää ihmiseltä, jne. 

Mutta asiaan. Avataan joulukalenterin toinen luukku. Sieltä paljastuu tämän hetken ehdoton ripsarisuosikkini, eli Lumenen Nordic Chic Full-on Curls -mascara. Kuka olisi koskaan arvannut, että Lumenen ripsari voi olla suosikkini? Aikaisemmin se oli aina Lancome Definicils, Joe Blascon perusripsari tai Shiseido 38. Ja toki halpismerkeiltäkin, kuten Essenceltä tai Maybellineltä löytää hyviä, mutta Lumenella – niin upea merkki kuin se onkin – eivät ripsarit aiemmin ole olleet heidän parhaita tuotteitaan. Nyt on kuitenkin nappituote, kunhan muistaa käyttää alla Lumenen rispiprimeria, niin lopputulos on wa-wa-woom! Erityisesti lyhyille suorille ripsille kehitetty harja taivuttaa ripsiä tyvestä kärkeen ja tavoittaa jopa silmäkulmien lyhyimmät ripset. Lopputuloksena on kauniisti kaartuvien ripsien kehystämä avara katse.

Kiitollisuuskalenterin 2. luukku: Ystävät. Joista yksi on tulossa tänään luokseni piparitalkoisiin. Odotamme tyttären kanssa hulluna!

7 ml 16e. Riittoisa on!

Vastaa