LUUKKU 13:

Kosteuttava shampoo on naisen paras ystävän kaikissa elämänvaiheissa. Hormonit vaikuttavat uskomattoman paljon hiusten hyvinvointiin ja kosteuttava shampoo on mitä parhain tapa yrittää säilyttää hiusten pituutta ja välttää katkeilua. 

Moroccanoilin kosteuttava shampoo tekee hiuksista kiiltävät ja ilmavat, mutta selvitykseen tarvitsee esimerkiksi saman sarjan hoitoaineen. Shampoo pesee hyvin muotoilutuotejäämät, myös kuivashampoon. Shampoo sisältää E-vitamiinia sekä arganöljyä, jossa on runsaasti antioksidantteja. Kosteuttava sampoo palauttaa hiusten sileyden ja kiillon, jolloin niistä tulee jälleen helposti hallittavat ilman sulfaatteja, fosfaatteja tai parabeeneja.


Käyttö: Kastele hiukset hyvin saadaksesi runsaan, ylellisen vaahdon. Lisää vettä vielä tarvittaessa. Hiero sampoo hellävaroen kaikkialle hiuksiin ja hiuspohjaan, huuhtele huolellisesti. Shampoota tarvitsee käyttää kerralla vain pieni nokare, joten se on myös taloudellinen valinta. Viimeistele hoitoaineella.

Äskeisestä oli pudonnut kiitollisuusosuus POIS!!! Eli tässä tulee: Olen kiitollinen, että tänään aurinko paistaa ja että toivoa on niin kauan kuin on elämää.

250 ml/ 26.90e. Saatavuus: Sokos, Stokka, ym. kosmetiikan verkkopuodit.

Vastaa