LUUKKU 14:

Kotimaista on aina mukava hehkuttaa. Sens on uusi kotimainen tuotesarja, jonka on kehittänyt kampaamoyrittäjä Amanda Lehtinen Turusta. Tapasin Amandan Riannon joulujuhlissa ja hän teki vaikutuksen asiantuntevuudellaan ja kunnianhimollaan. Sens Balayage shampoo ja hoitoaine sopii päivittäiseen käyttöön kaikille värikäsitellyille hiuksille. Yhdessä shampoo ja hoitoaine kosteuttavat tehokkaasti kuivia latvoja ja antavat hiuksille lisää tuuheutta. Ja mikä parasta: Niiden sisältämät valoa heijastavat kristallihiput tuovat upeaa kiiltoa. Bling bling!
Sens-hiustenhoitotuotteet valmistetaan Suomessa. Näistä kaipailisin vielä matkakokoa, jonka voisi nakata vaikka jumppakassiin kaveriksi!

Kiitollinen olen tänään siitä, että huomenna matkustamme raskaan ja vaiherikkaan vuoden jälkeen valoon ja lämpöön. Kulissit ovat tänä vuonna kaatuneet rytinällä. Monta elämän tukipilaria on kyseenalaistettu ja  mitä jää jäljelle, sen näkee ensi vuonna. Kyllä paljon hyvääkin on tähän vuoteen mahtunut, mutta myös paljon luopumista ja hämmennystä. 

Sens Balayage Shampoo, 500 ml, hinta 27,90 euroa. Tilaa täältä, ja saat ilmaisen toimituksen! Sens Balayage Conditioner, 500 ml, hinta 27,90 euroa.

Vastaa