LUUKKU 17:

Terveiset Thaimaasta! Saavuttiin eilen aamulla ja ollaan jo kutakuikin rytmissä(aikaero + 5 tuntia), kiitos melatoniinin! 
Hyvä aurinkosuoja on reissuilla kultaakin kalliimpi kaveri ja itse olen viime vuosina siirtynyt käyttämään melkeinpä kokonaan 50-suojaa. Rusketusta tärkeämpää on suojata iho vapailta radikaaleilta ja palamiselta. Löysin matkaan erinomaisen luomusuojan, jossa on suojakerroin 30, mutta se riittää, ainakin minulle. Kasvoille ja nenään laitan aina lisäksi 50 puikkoa. Biosolis Melt-In Cream voide sulaa iholle voin tavoin ja on helppo levittää. Se soveltuu myös huulten ja kulmakarvojen sekä tatuointien suojaamiseen. Se sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle vartalon ja kasvojen suojaukseen. Kasveista ja mineraaleista koostuva Biosolis aurinkotuotelinja on suunniteltu hoitamaan ihoa luonnollisesti ja takaamaan iholle optimaalisen suojan auringon säteiltä. Tuotesarja täyttää kaikki EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita.

Käyttö: Levitä runsas määrä voidetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Lisää tarvittaessa. Biosolis-aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa. Vältä kosketusta silmien kanssa. Vain ulkoiseen käyttöön. 

Tänään olen kiitollinen: Siitä, että saan olla täällä valossa ja auringossa ja että joku muu tekee minulle ruokaa!

100 ml /30e. Saa apteekeista, Ruohonjuuresta, jne.
Terkut täältä!

Vastaa