LUUKKU 19:

Terkut paratiisisaarelta! Koh Chang on mainio valinta monessakin mielessä. Tänne on helppo tulla Bangokista(3,5 tuntia autolla tai puoli tuntia lentäe+puolen tunnin lauttamatka) ja paikan päällä tekemistä riittää. Saaritunnelma on taattu, vaikkakin turismia tääll ä on runsaasti. 

Lumi-tyttäreni täyttää tänään 10-vuotta ja avaan joulukalenterin 19. luukun. Sieltä paljastuu kotimaisen Biozellin arganöljy kätevässä matkakoossa. Arganöljyeliksiiri on hiuksia hemmotteleva hoitoöljy, joka sisältää puhdasta luonnon arganöljyä. Eliksiiri on todellinen elinvoiman lähde, joka vahvistaa hiuksen rakennetta ja tekee hiuksista hyvinvoivat ja kauniin kiiltävät.

Se vahvistaa hiusten rakennetta ja tekee hiuksista elinvoimaiset,
whkäisee hiuslatvoja kuivumiselta ja kosteuttaa hiusta.
Se elvyttää erityisesti käsiteltyjä, värjättyjä ja (auringossa) kuivuneita hiuksia sekä antaa silkkimäisen kiillon ilman tahmaisuutta. Plussana hypotuoksu, UV-suoja ja parabeenittomuus.

Käyttö: Levitä 1-2 tippaa eliksiiriä tasaisesti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Älä huuhtele. Sormiin jäänyt eliksiiri voidaan levittää esimerkiksi kynsinauhoja hoitamaan.

Ps. Suojaa hiukset kesällä auringonpaisteelta käyttämällä UV-suojan sisältävää shampoota ja hoitoainetta ja viimeistele hiukset levittämällä hiuksiisi Arganöljyeliksiiriä tyvestä latvaan saakka.

Kiitollinen olen tänään siitä, että saan olla täällä saarella ja nauttia elämästä perheeni ja ystävien kanssa. Parasta!

50 ml n.10e.

Näkymä partsiltamme.

Vastaa