LUUKKU 20:

Täällä kuumuudessa virkistävä kasvosuihke on todellakin paikallaan ja sellainen on Lumenen Lähde Pure Arctic Hydration kosteuttava&raikastava kasvosuihke. Se ei ehkä siellä talvisessa Suomessa tunnu kovin ajankohtaiselta, mutta toimii kyllä meikin päällä freesaajana ja muutenkin nuupahtaneelle iltapäivän iholle. Eli se ei varsinaisesti ole mikään aurinkotuote, mutta täällä kuumuudessa kyllä varsin kätevä kapistus.

Tuotteen tarkoitus on siis pitää iho kosteutettuna, myös kiireessä. Luonnollisen puhdas pohjoinen lähdevesi sekä runsaasti mineraaleja sisältävä pohjoisen koivunmahla ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja antavat välitöntä raikkautta kuivan tuntuiselle iholle. Suihkeen innovatiivinen koostumus takaa tehokkaan kosteutuksen, joka ei vaikuta meikkiin – ja ihon hehku säilyy iltaan saakka.

Käyttö: Suhikuta puhtaille kasvoille ennen kosteusvoidetta ja meikin päälle raikastamaan ja kosteuttamaan päivän mittaan.

Kiitollinen olen tänään siitä, että olen täällä kesän keskellä saamassa aurinkoterapiaa ja hoitoa osittain erittäin raskaankin vuoden päätteeksi. Vuoteen on toki mahtunut paljon hyvääkin, mutta myös paljon epäoikeudenmukaisuutta ja vastoinkäymisiä. Niistä lisää uuden vuoden kynnyksellä. Iloista joulunodotusta sinne kaikille!

100ml/16,90. Myyntipisteet Sokos, Stokka, yms. 

Vastaa