LUUKKU 22(nettiyhteys palasi):

Teknisiä ongelmat selätetty! Nyt vasta pääsen postaamaan, koska kone toimii taas ja nettiyhteydet palanneet saarelle. Tämän päivän luukusta pomppaa Acon lahja kaikille naisille, eli intiimivoide, joka kannattaa ehdottomasti pakata mukaan reissuun, jossa joutuu hyvin erilaiseen bakteeriympäristöön. Se palauttaa  intiimialueen luonnollisen kosteustasapainon, sekä viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti oireilevaa intiimialuetta.
Matalan pH-arvonsa ansiosta geeli ylläpitää intiimialueen luonnollista balanssia ja tuoiholle viileän ja raikkaan tunteen.
Se on hyvin miellyttävä käyttää, eikä tahraa, eikä tuoksu miltään.
Vahva suositus!

50ml/9e. Apteekeista.

Kiitollisuudesta: Olen nyt lukenut Tara Langen Tikapuut rakkauteen -kirjaa ja oivaltanut jotain mielestäni supertärkeää. Nimittäin sen, että jokainen toimii omista tunnetasoistaan käsin, eikä keneltäkään voi vaatia enempää mihin tämä on valmis. Jos siis odotat vaikka anteeksipyyntöä joltakulta, etkä sitä saa, elää toinen osapuoli luultavasti häpeässä/pelossa/surussa, eikä rakkaudessa, joten hän pystyy vain sieltä omalta tunnetikapuultaan käsin toimimaan. Ole sinä rakkaus, vaikka helpommin tietty sanottu kuin tehty. En oikein osaa avata tätä paremmin, mutta kehotan lukemaan ko. Kirjan. Ihanaa viikonloppua ja joululomaa kaikille!


Vastaa