Kultaisen Venlan look!

Suunnattomat kiitokset kaikille tuesta ja myötäelämiestä perheemme kriisissä. Kolme valtamediaa harkitsee jutuntekoa, joten juttua tulee kyllä ja taistelu lasten kuulemisen puolesta jatkuu. Tämä ei ole ohi. Lasten oikeuksien puolustaminen on niin tärkeä asia, ettei sitä voi jättää puolitiehen. Seuraavaksi esittelemme asian lapsiasiavaltuutetulle ja keräämme nimiä kansalaisadressiin. Asia ei tule unohtumaan ja julkista keskustelua erityislasten oikeuksista ja ennakkoluulojen alasampumisesta käydään kevään aikana monessa eri yhteydessä. Veteraaninäyttelijä Anthony Hopkins muuten kertoo taannoin ilmestyneessä Apu-lehdessä omanneensa kouluaikoina lukihäirön, adhd:n ja autismikrijon piirteitä. Ja ihan hyvä hänestäkin tuli, vai mitä? Näitä kaikkia paitsi Adhd(joka Lumin kohdalla on ADD) löytyy myös Lumista. Lumikin on tosi taiteellinen persoona, piirtää ja on innokas videoiden ja piirroselokuvien tekijä, joten tiedä, mikä taiteilija/filmimaakari sieltä vielä on tulossa! Hänellä saattaa olla keskittymisvaikeuksia joskus koulussa, mutta kun jotain videota hän kyllä jaksaa tuhertaa ja leikata tuntikausia. Oli ihanaa eilen vaihtaa ikävistä asioista vapaalle ja nauttia täysillä Kultaisen Venlan annista. Lumilla oli koulukaveri kylässä, joten hänelläkin oli mukavaa. Jokaiselle äidille varmasti tärkeää tietää, että lapsi voi hyvin, kun on hänestä erossa.

All black Me too -hengessä.

Kotoa lähdössä. Mekko Joseph Ribkoff, laukku, helmet ja korvakorut Chanel, kengät Elisabeth Shannon.

 Raikkaan, rusketukseen sopivan glitter-meikin teki luottokampaajani-ja meikkaajani Tanja Dufva Imagelift-kampaamosta.

Näillä silmä- ja huulimeikki tehtiin, pohjalle tuli Clarinsin meikkivoide ja puuteri. Ripsiin lisättiin tupsuja. Huulipuna oli nudesävyinen. 
Fotoseinällä Oopperassa.

Minttu Murphy-Kaulasen kanssa juhlahumussa.

Tuottajaystäväni Onervan kanssa lähdössä lähetyksen jälkeisille jatkoille. Ruoka oli hyvää, viini virtasi ja ihmiset superhyvällä tuulella.

Mutta huhhuh, onneksi nämäkin bileet ovat vain kerran vuodessa. Sen verran on nyt oloja…

Vastaa