Tyylitsekkaus: Karita Tykkä!

Tässäpä viimein pitkään toivottu tyylitsekkaus, jossa vuorossa iki-ihana hyvinvointiyrittäjä Karita Tykkä. Näin hän kuvailee tyyliään:

Tyylini on ajaton, klassinen ja selkeä. Suosin suomalaisia brändejä ja suunnitteljoita ja haluan tukea heitä. Esimerkiksi Balmuirin laukut ja huivit ovat suosikkejani. Tyylini saattaa näyttää harkitulta, mutta loppupeleissä pukeudun kuitenkin siihen, missä minulla on hyvä ja mukava olla. Ennen vanhaan käytin liian kireitä kolttuja, nykyään se tuntuu teennäiseltä. Joskus toki juhliin voin laittaa ihoa nuolevan pikkumustankin, sellaisiahan ne yleensä ovat. Turkkeja käytän, jos ne on eettisesti valmistettu tai vintagea. Itselläni on muutama vintage-turkis ja kannatan esimerkiksi Marita Huurinaisen eettistä turkistuotantoa. Jos takissa tai kengissä on turkissomiste, ne eivät jää minulta sen vuoksi ostamatta.

Ketjuliikkeet kierrän muuten kaukaa, paitsi pojalleni saatan ostaa käyttisvaatteita Henkkamaukasta. Silloinkin suosin luomupuuvillasta ja kierrätysmateriaaleista tehtyjä vaatteita. 

Minusta on aina kiva tehdä jostain asukokonaisuudesta asusteilla uuden näköinen. Jokaisen olisi hyvä panostaa  ennemmin yhteen erityisen laadukkaaseen asusteeseen, kuin haalia paljon heikkolaatuista tavaraa. Esimerkiksi hyvällä ja näyttävällä laukulla voi maustaa erilaisia asuja aika paljon. Tykkään myös kelloista ja huiveista ja olen todellinen kenkäfriikki! Tilasin juuri maahantuojalta parit Högl-merkkiset nilkkurit. Ne ovat hyvännäköiset ja hyvät ja lämpimät jalassa. Kengissä saa olla rokkia, niittiä ja blingiä. On etu, että tuntee maahantuojia, koska tilatuista mallistoista myyntiin tulee vain murto-osa ja heiltä saatan tehdä todellisia löytöjä.

Tätä en laittaisi päälleni mistään hinnasta: Liian lyhyet ja kireät mikroshortsit!

Karitaa voit seurata missien ”Vain elämää” -ohjelmassa, eli Kaunis elämä -sarjassa, joka starttaa helmikuussa AVAlla.

Karita on Life Coach ja bloggaaja. Mekko on Second Femalen ensi kevään mallistoa. Se tulee myyntiin Dots-myymälään.

Karitan korvissa killuvat kotimaiset Via Minnet -nahkakorvakorut. – Rakastan niitä ja minulta löytyy useat kappaleet!

Arvostan suuresti kommenttiasi!