Uuden vuoden lahja itselleni!

Paluu Suomeen ja arkeen. Loman jälkeen oma koti tuntuu NIIN parhaalta paikalta. Oma sänky, rakkaat tavarat, Suomi-ruuat, kaukosäädin… Ekat päivät puretaan matkalaukkuja ja pyykkikone laulaa… Sitten tajuaa, miten ulkona on jäätävän kylmä ja tuuli sattuu naamaan… eikä halua asua maassa, jossa tuuli sattuu naamaan… ja sitten löytääkin itsensä jo varaamasta uutta aurinkomatkaa. MUTTA. Koitan olla valittamatta liikaa säästä, sillehän ei mitään voi. Onneksi sitä pääsee aika ajoin pakoon.

Loma oli ihana ja rentouttava. Täydellinen aurinkoterapianollaus. En tehnyt pitkän tähtäimen suunnitelmia, enkä stressannut itseäni millään muullakaan, vaan päätin jatkossa seurata sydäntäni ja intuitiotani. No, Lumiin liittyviä asioita kyllä mietin, sehän on äidin tehtävä se. Ja erityislasten äidit ymmärtävät kyllä mistä puhun. 

Luin aurinkotuolissa lähinnä naistenlehtiä ja paria henkistä kasvua käsittelevää kirjaa. Valaistuinko? No en, mutta toki olo on nyt pitkästä yölennosta huolimatta pirteä ja täynnä tarmoa. Katsotaan, kauanko virtaa riittää, ennen kuin on taas loman tarpeessa, hehe. Olen pättänyt tänä vuonna, etten murehdi liikaa asioista, joihin en itse pysty vaikuttamaan, Hyväksyn, annan mennä, jos joku asia ei minulle ole tarkoitettu. Ja uskon saavani tilalle jotain minulle syvemmän tyydytyksen antavaa asiaa.

Olen sinut paniikkihäiriöni kanssa, se oli hyvä muistutus siitä, että kun viettää aikaa negatiivisten ja myrkyllisten ihmisten parissa, voi kamelin selkä joskus katketa, eikä siihenkään kuole. Se voi itse asiassa olla yksi parhaista asioista, mitä elämässä tapahtuu, koska se karsii kaiken epäolennaisen pois ja pakottaa sinut kuuntelemaan itseäsi. Loppukesä ja syksy olivat toipumisen aikaa ja tiedän, että tämäkin asia tuli opettamaan minulle jotain rajoistani ja itsekunnioituksesta. Tästä lähin suojelen sisintäni ja olen tekemisissä vain rakkaudellisten, minulle aidosti hyvää haluavien ihmisten kanssa. Koska kaikki eivät valitettavasti ole pohjimmiltaan hyviä. Jotkut haluavat pahaa, niin aikuisille kuin lapsille. Tästä kerron lisää tuonnempana.

Päätin tänä vuonna jatkaa harrastuksiani, joita ovat bloggaamisen ohella espanjan opiskelu, tennis ja laulutunnit. <3

Ja material girl kun olen, niin päätin myös uuden vuoden kunniaksi palkita itseni himoitsemallani Chanelin kaulakorulla. Olen siitä haaveillut jo pitkään ja metsästänyt sopivaa. Nyt löysin sellaisen Bangkokin lentokentän liikkeestä. Asukuvia tulossa pikapuoliin! 

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!<3 <3 <3

Vastaa