5 x Tivolin talvimaailma!

Terveiset Kööpenhaminasta! Tulimme tänne moikkaamaan isääni, joka on asunut kaupungissa jo vuodesta 1966. Olen aina tykännyt Köpiksestä. Se on Pohjoismaiden erikoisin ja eksoottisin vierailupaikka, jossa  pääsee nauttimaan niin Pohjolan kuin läntisen Euroopankin parhaista puolista. Eilen ihastelimme kuuluisan Tivoli-huvipuiston Winter wonderlandia ja tässä parhaat tärpit sinne. Lapsille riittää myös puuhaa erilaisten aktiviteettien muodossa. Lue lisää täältä.(Kuvat by me & Visit Copenhagen)

TALVISEN TIVOLIN TÄRPIT TOP 5

1. Itämainen linna.

Kun astuu  sisälle puistoon, katse kiinnittyy ensimmäisenä itämaiseen linnaan, joka on todellisuudessa taidokkaasti valaistu NIMB-hotelli. Myös tivolin portit on valaistu kauniisti. Sisäänpääsy maksaa 100 DKK per henkilö, eli noin 13 euroa. Se ei sisällä pääsyä laitteisiin, mutta muutama ilmainen kohdekin Tivolissa on. 

2. Tunnelmallinen luistelurata heti sisäänkäynnin jälkeen. Voit vuokrata paikan päältä luistimia. Tuntuu kuin luistelisit talven ihmemaassa. 

3. Hygge. Tanskalainen hyggeily on parhaimmillaan ympäri puistoa sijoitettujen käsienlämmittelypisteiden muodossa.

4.  Upeat valot ja koristelut laitteissa, puissa ja joka puolella. Dekoraatioihin on todella panostettu.  Ympäri puistoa on ripoteltu tekolunta talvista tunnelmaa lisäämään. Laitteissa löytyy karusellista hurjempiin ajoihin. Tivoli ei kuitenkaan ole Euroopan huvipuistojen ykkönen laitteidensa vaan erityisesti tunnelmansa vuoksi.

5.  Joka iltaiset valoshowt lammella ovat elämys.Arvostan suuresti kommenttiasi!