Fifty Shades of Grey Freed-kutsarissa!

Näin eilen kutsuvierastilaisuudessa Fifty Shades of Grey -trilogian päätösosan, eli Freed-vapautettu. Leffa oli kuin musiikkivideo, viihdyttävä, seksikäs ja täynnä kauniita ihmisiä. Ja kuten useimmat musiikkivideot, myös elokuva jätti melko tyhjän olon. Mutta ei se mitään, enhän siltä kamalasti odottanutkaan. Oma mielipiteeni on, että edelliset osat ovat onnistuneempia ja jotenkin tältä lopulta olisi odottanut juonellisesti ja sisällöllisesti enemmän. Mutta Jamie Dornan ilman paitaa toimii kyllä aina. Ja Dakota Johnson sopii edelleen kuin valettu Anastaciaksi. Elokuva sai kyllä romantiikan kipinän heräämään, eli suosittelen kepeäksi ystävänpäiväleffaksi tai treffeille.

Ennen leffaa Tennarissa, scape-salin lämpiössä oli hauskat, tosin täyteentupatut etkot, joissa sai juoda Kinky Henry -alkujuomia, maistella silmät sidottuina Goodion suklaita, ottaa pikakampauksen Glitterin ”Curls & Bling” kampauspisteellä, sekä tunnustaa syntinsä syntiseinällä. Harmi vaan, että jollei tullut heti klo 17, oli joka paikkaan jo tuhoton jono. Pakkasenpuremaa viikonloppua kaikille!

Mekko Karen Millen, sulkaliivi Tukholmasta, kengät Espanjasta, laukku Chanel. Taustalla ihana Sivuraitella- blogin Emilia.

Sharonin kanssa kuvausseinällä ennen leffan alkua.

Löysin tämän ihanan blingisormuksen Iso-Roban Fidasta kahdella eurolla.

Vastaa