Helmikuun paras naamio: Hävitä vuosia hipiältä!

Eräs homosuunnittelija totesi minulle viime viikkoisilla kokkareilla, että suorastaan säteilen. Kohtaus oli kuin imelimmästä kosmetiikkamainoksesta.
– Kylläpä sä näytät hyvältä! Oletko sä rakastunut? Onko sulla uusi mies?, hän uteli.
– Ei, sama vanha…mutta olen nukkunut hyvin ja käyttänyt Exuviancen tuotteita, vastasin.
– Aa, ilmankos! Ne on kyllä todella hyviä tuotteita, hän nyökytteli ja hymyilimme toisillemme merkitsevästi.

Khyllä. Näin se on ja koska edelleen saan kiksejä laatukosmetiikasta, purkeista ja purnukoista sekä kekseliäistä innovaatioista, niin nyt esittelen Exuviancen upean kaksikon, joilla voi tehdä itselleen pikakasvo-hoidon kotona. Jonkun aikaa käyttäneenä voin rehellisesti sanoa hävittäneeni 5-10 vuotta iholtani. Olen niin koukussa Exuvianceen!

Exuviancen Bionic Oxygen Facial on naamio, joka pitää tuotelupauksensa: Se antaa iholle elinvoimaa ja sopii kaikille ihotyypeille. Se on hajusteeton ja parabeeniton. Naamio sisältää PHA-happoja ja happea sisältäviä ainesosia, jotka kosteuttavat ihoa ja antavat sille uutta elinvoimaa ja kaunista hehkua.

Näin käytät Exuviance Bionic Oxygen Facial-naamiota:

1.Annostele kätevästä pumppupullosta 1-2 pumppausta sinistä kermamaista geeliä, joka levitetään puhdistetulle, hieman kostealle iholle. Pumppupullo on siitä hyvä, ettei kallisarvoista tuotetta mene hukkaan, vaan käyttöönsä saa annosteltua juuri sopivan määrän.

Naamion koostumus on siis geelimäinen. Jos olet tutustunut korealaisiin kasvonaamioihin, tiedät jo, miltä poreet tuntuvat iholla. Exuviancen naamio on erittäin hellävarainen, joten tunnet korkeintaan pientä kutittelevaa tunnetta poreiden tunkeutuessa hellästi ihohuokosiisi.

2. Ja sitten: Nauti poreilevasta tunteesta kasvoillasi. Voit katsoa peilistä, miten naamio muuttuu vaahdoksi, poreilee ja lopulta kirjaimellisesti haihtuu kasvoiltasi imeydyttyään huokosiin. Tunne on kutittelevan miellyttävä. Naamion tuoksu on miellyttävän raikas.

3. Odota viisi minuuttia ja pese loput vaahdot kasvoiltasi lämpimällä vedellä. Tuntuu kuin iholle jäisi pesunkin jälkeen ohutgeelimäinen huntu, joka suojaa sitä. Takaan, että iho on kuin vauvanpeppu. Kiinteä, hehkuva ja siloinen. 

Voit viimeistellä nuorentuneen itsesi Exuviancen Age Reverse -seerumilla, josta kerroin täällä.

Naamiota saa nettikaupoista ja Exuviance-hoitoloista reilun 50 euron hintaan.

Olen nyt käyttänyt naamiota kuukauden ajan pari kertaa viikossa, mutta sitä saa käyttää 4 kertaa viikossa, jos siltä tuntuu. Itselleni on riittänyt tuo pari kertaa ja iho on pysynyt kunnossa ja nuorekkaana. Se poistaa öljyisyyden, lian, meikin sekä tasoittaa ihon väriä. Mikään uusi tuotehan tämä ei ole, mutta itse löysin sen vasta näin jälkijunassa. Onneksi.

Vastaa