Kulmat kestopigmentaatiolla osa 2 + hoito-ohje + arvonta!

Kävin viimein eilen vahvistamassa lokakuussa(!) kestopigmentoidut kulmani ja olen supertyytyväinen  lopputulokseen. Nilüfer Asikaisen hoitola on muuten muuttanut Espoon Matinkylään, jonne pääsee keskustasta esimerkiksi kätevästi metrolla. Ajatelkaa: Tein eilen neitsytmatkani Länsimetrolla ja se oli huisia. Näin punavuorelainen musta on tullut. Seikkailin kuin turisti Isossa Ompussa ja eksyin mm. Zaraan, josta löysin kaikke kivaa. Mutta asiaan.

Hoitotuoli on niin mukava, että siinä voisi helposti nukkua päikkärit.

Kerroin siis koko kestopigmentointiproseduurin täällä, mutta tässä vielä toimenpide pähkinänkuoressa, jollet jaksa klikkailla sinne.

Ensimmäisellä kerralla kävimme tarkasti läpi millaiset kulmakarvat olivat toiveissani ja mitä odotin operaatiolta saavani. Toivoin luonnollista lopputulosta joka helpottaa päivittäistä meikkirutiinia. Sen sain.

Luonnos piirrettin kasvoille tietokone-ohjelma avulla, jotta mittasuhteet olisivat täydelliset. Kun olin hyväksynyt suunnitelman, alettiin hommiin. 

Saatuamme ihon auki, jatkoimme puuduttamalla ihon geelimäisellä  puudutteella. Puudutusta ei tehdä ennen pigmentoinnin aloittamista, koska puudute ei toimi ennen kun iho on rikki.

Nanoneulalla tehty toimenpide kesti noin 2,5 tuntia sisältäen suunnittelun ja varsinaisen toimenpiteen.

Hoitola sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Matinkylän asemalta.


Värin valinnassa katsotaan asiakkaan omaa ihon väriä ja pyritään sovittamaan kulmat siihen sopivaksi. Kulmavärikseni valikoitui kaakao. Pigmentit joita Nilüfer käyttää aineita, jotka ovat sataprosenttisen puhtaita raskasmetalleista ja rautaoksideista. Hän myös kouluttautuu jatkuvasti pystyäkseen tarjoamaan asiakkailleen parasta. Kannattaa muistaa, että tälläkin alalla on monenmoista tekijää ja osa on päässyt alalle ilman kunnollista kauneusalan koulutusta. Kyseessä on kuitenkin sinun ihosi ja terveytesi. Suosittelen Nilüferia lämpimästi. Uudet kulmat hänellä kustantavat 400e ja siihen sisältyy vahvistuskerta. Hinta sisältää alv:n. 

Nyt toisella, eli vahvistuskerralla kokeilimme uutta väriä, hieman aiempaa tummempaa ja se tuntui tarttuvan ihooni paremmin kuin ensimmäinen. Iho oli jo edelliskerralta tottunut neulanpistoihin, joten puudutusvoiteen kanssa homma oli helppoa kuin nakki! (Tyttäreni sanonta). Nilüfer teki kaiken työn, kun minä makasin ja höpöttelin.

Tuo kattokruunu vastaanotossa sulatti sydämeni.  Tahtoo kans!

Nilüferilla on TÄNÄÄN FB-sivuillaan käynnissä mahtava arvonta: Tykkäämällä sivuista (jollet jo siis tykkää) voi voittaa itselleen microblading-kulmat ilmaiseksi! Ja mahdollisuudet voi tuplata seuraamalla häntä InstassaKannattaa siis käydä seuraamassa ja tykkäilemässä. 

Lopputulos kahden pigmentointikerran jälkeen. Aika näyttää, miten väri pysyy, mutta 1-2 vuotta on normiaika.



1. Vältä kolmen päivän ajan vahvoja voiteita ja meikkaamista käsitellyllä alueella . 



2. Vältä viikon verran suoraa aurinkoa, solarumia, saunomista, voimakasta hikoilua sekä uimista. Uimahallit ehdoton no-no!



3. Käsitellyt alueet voi tarvittaessa suojata aurinkovoiteella.


4. Pigmentoinnin jälkeen syntyvää hilseilyä ei saa raapia eikä irrottaa.

5. Rasvaa pigmentoitua aluetta vähintään kolme kertaa päivässä noin viikon ajan Tähän tarkoitukseen käyvät apteekin Bevita tai Bebanthen-salvat. Itse käytän jälkimmäistä.

Vastaa