Laukka-korujen 2-vuotisjuhlissa!

Tiistaina olin juhlimassa jo 2-vuotiasta Laukka-korusarjaa Aleksanterinkadun A. Tillanderilla. Ilta sisälsi kuplia, iloisia kohtaamisia, sekä tietenkin suomalaista huippu vaate- ja korumuotia. Itseltäni löytyy kaksi Laukka-korua, tovottavasti lähitulevaisuudessa vielä lisääkin. Joku kysyi, onko Laukka-korut suunnitellut Marko Björs veljeni. No ei ole, olisikin! Olen ainoa lapsi…lukuunottamatta isäni puolelta Tanskassa asuvia sisko-ja velipuoliani. Joita menen muuten ensi viikolla tapaamaan! Upeat kuvat illasta ikuisti Atte Kajova. Toiveikasta torstaita kaikille!

Pusero ja keinonahkahousut Lady Bohemia. 
Iltaa isännöi Laukka-sarjan suunnittelija, ”veljeni” Marko Björs, joka toipui silmäleikkauksesta.

Salonkinäytöstä tähdittivät Miss Suomi Michaela Söderholm(kesk.)sekä perintöprinsessansa Adriana Gerxhalija(vas.) sekä Pihla Koivuniemi Laukka-koruissa ja Andiatan vaatteissa. Upeita edustuskelpoisia nuoria naisia kaikki.
Laukka-korut sopivat hevosihmisille ja miksei kenelle vaan.

Laulaja Maarit Hurmerintakin piipahti tilaisuudessa. Janna-tytär ei ennakkotiedoista poiketen päässyt paikalle.

”Elina oli ensimmäisiä suomalaisnaisia, joka käytti asuani Linnan juhlissa”, kansainvälistä uraa luova vaatesuunnittelija Riikka Ikäheimo kertoi vierellään ystävänsä Elina Kiikko. 
Adriana Gerxhalija esitteli Andiatan kevätmuotia catwalkilla. Pastellit, leveät lahkeet ja nudet asusteet näyttivät olevan huudossa.

Aira se jaksaa edelleen ja on elinvoimainen. Airalla ei ole huonoja päiviä, tai ainakaan hän ei niitä näytä. Tiistaina hän jaksoi poseerata selfieissä ja kuulimme tutun naurunhelähdyksen jos toisenkin.

Rokkityylissä viihtyvä Meiju Suvas kertoi Milena-tyttärensä käyvän jo autokoulua.

Perintöprinsessa Pihla Koivuniemi Andiatan pastellisävyissä.

Näyttelijä Riitta Havukainen säteili hyvää oloa. ”Elämänilo kaunistaa”, ratsastusta harrastava Riitta totesi.
Nimekkääseen kutsuvierasjoukkoon kuului myös laulaja Sonja Lumme. 

Arvostan suuresti kommenttiasi!