Terkut Köpiksestä + salainen aseeni!

Mieheni kehui minua täällä Kööpenhaminassa, että miten näytän niin hyvältä? Sinänsä hassua, koska olen syönyt niin paljon isäni vaimon valmistamaa ruokaa, että lähden täältä pallokalana takaisin. Olen siis ihan vähän turvoksissa, sanotaan näin nätisti. Piti siis alunperin keventää, mutta yritä siinä nyt sitten algerialaisessa perheessä, jossa ruuasta kieltäytyminen on suuri loukkaus ja tapana on syödä pitkän kaavan kautta. Ruokaa laitetaan kahdellekymmenelle vaikka syojiä olisi viisi. Viiniäkin on mennyt kunnioitettavasti siinä sivussa. Nauttimaanhan tänne tultiin. Otetaan sitten kurinpalautus ensi viikolla Suomessa, jos siltä tuntuu.

 Vastaus hehkuvaan ulkomuotoon lienevät pitkät kävelylenkit ympäri tätä upeaa kaupunkia, rakkaiden sukulaisten tapaaminen pitkästä aikaa, sekä salainen aseeni, eli Estée Lauderin DayWear Sheer Tint Release – päivävoide. Se on myös luottotuotteeni reissussa, sillä  se menee niin päivä- kuin meikkivoiteestakin. Käytän esimerkiksi täällä reissussa vain tätä, ripsaria ja huulikiiltoa ja lopputulos on raikas ja hehkuva. (Kulmat on kestopigmentoitu, se helpottaa arkea.)

Tämä tuote siis todella korvaa meikkivoiteet itselläni tällä hetkellä. Voide on tuubissa sävyltään rakeisen vaaleanharmaata ja muuttuu vasta iholla ruskeammaksi mukaillen omaa ihonväriä.  Se ei varsinaisesti peitä, mutta tasoittaa ihon väriä entisestään ja antaa kauniin päivettyneen hehkun. Koska myös talvella on onneksi aurinkoisia päiviä, pitää ihoa suojata ja tähänkin tuotteeseen on sisällytetty 15 suojakerroin. 

Tältä näyttää hyvin syönyt matkailija. Löysin tämän kivan paidan ja pipon Köpiksen suurimmalta ostos- ja kävelykadulta, eli Strögetiltä.

Onko tässä tuotteessa mitään negatiivista?  Jos joku pitää mainita niin ehdottomasti hinta. Uuh. Suositeltu myyntihinta DayWear Sheer Tint Release – voiteelle on 59,50e (50ml), mutta esim Kicks-kaupoista sen näyttää saavan tällä hetkellä hintaan 49,90.e On kyllä todella hintansa väärti, eli laadusta kannattaa tässäkin tapauksessa maksaa.

Tiesitkö nämä faktat Estée Lauderista? Hän haaveili nuoruudessaan ihotautilääkärin urasta, mutta mentyään naimisiin kemisti Lauderin kanssa elämä sai uuden käänteen. Yhdessä he alkoivat kehitellä ihonhoitotuotteita naisille.

Estée Lauder alkoi myydä setänsä, kemisti John Schotzin, sekoittamia ja myöhemmin myös itse sekoittamiaan ihovoiteita 1930-luvulla, mutta yritys perustettiin vasta vuonna 1946. Sen ensimmäinen varsinainen läpimurto oli Youth Dew -tuoksu, joka lanseerattiin vuonna 1953. 

Estée Lauder oli ainoa nainen Time-aikakauslehden vuonna 1998 julkaisemassa luettelossa 1900-luvun 20 vaikutusvaltaisimmasta liikealan taiturista. Hänelle myönnettiin myös Yhdysvaltain korkein siviilikunniamerkki Presidential Medal of Freedom. Lauder kuoli Manhattanin asunnossaan sydänongelmiin 97-vuotiaana. Perustajansa nimeä kantava ikoninen tuotemerkki on saatavana enemmässä kuin sadassa maassa.

Malja vahvoille edelläkävijänaisille!

Arvostan suuresti kommenttiasi!