4 X inspiraatiota kylpyhuoneeseen!

Kevään tullen tekee aika ajoin mieli päivittää kylpyhuoneen ilme lattiasta kattoon. Ja samalla päratäni, elämäni, siirtää kirjat Espanjaan, jne…mutta se on jo toinen juttu. Vakavasti puhuen, koska kokonaiseen kylppäriremontin tekeminen joka vuosi, tai edes joka toinen vuosi ei tietenkään tule kysymykseen, niin onneksi on nämä nykyajan ”halpisketjut”, joista voi huoletta tilata itselleen pieniä sisustustavaroita ja elementtejä omaa kylppäriä kaunistamaan. Onhan siinä oma hommansa, jos joutuu kiikuttamaan paketit takaisin postiin, mutta muuten helppoa ja kätevää. Tässä tulee inspiraatiota Jotexilta. Itse viihdyn parhaiten raikkaassa valkoisessa, viherkasvien sulostuttamassa lohduttavassa happirikkaassa ympäristössä, mutta välillä on kivaa tehdä syrjähyppyjä rouheampaan ja yllätyksellisempään. Toivottvasti sinäkin saat näistä inspiraatiota. Postaus sisältää affiliate-linkkejä. Arvon Aco-voittajan alkuviikosta. Thank God it´ s Friday!

1. Skandinaavista kylpylähenkeä

Tästä tulee mieleen Helsinki Day Span pukuhuone, sellaisena kuin sen muistan. Ihanan rauhoittava ja maanläheinen tyyli. Olen heikkona juuttikoreihin, joihin tungen lähestulkoon kaiken irtotavaran.

Ekologiset ja pehmeät käsipyyhkeet 2kpl/14.90e löydät täältä.
Puisen jakkaran 129e löydät täältä.
Söpön Fina-peilin 65,90e löydät täältä.
Ekologiset ja pehmeät Enya-kylpypyyhkeet 19.90e löytyvät täältä.
Säilytyskori löytyy täältä. Koko setti vain 229,70e.

2. Värimaailma uusiksi!

Helppoa ja edullista toteuttaa vaikka joka kuukausi eri värisillä kylpyhuonetekstiileillä. Mitkä värit valitset?

3.  Tuhat ja yksi yötä.

Niin näen itseni tuossa kylpyammeessa vaahtokylvyssä samppislasi kourassani ja naistenlehti toisessa. Dubain hotellissa viime vuonna oli suunnilleen tuollaiset kylppärit. Mutta tämä tyyli voisi toimia juhlaan, ei ihan joka päivä.

Näistä rasioista tulee mieleen tuhannen ja yhden yön sadut. Voit tilata ne täältä. 2kpl 49,90e.
Ihana peilitarjotin 32,90e taas löytyy täältä.
Makea pääkoriste vain 32,90e täältä.
Viininpunainen Enya-kylpypyyhe 19,90e täältä.
Koko setti vain 135,60e. Ja lisätuotteita löytyy klikkaamalla.

4. Valkoinen ja raikas 

Yksinkertainen valkoinen ja raikas toimii aina. Viherkasveja, puuta, metallikoreja ja pehmeitä froteepyyhkeitä. Ah!  Näen itseni täällä harmonisena ja onnellisena kutomassa sukkaa. Ja pim! taikaiskusta hänestä tuli pullantuoksuinen harmoninen perheenäiti – Not.

Tilaa imukykyinen ja pehmeä Neptun-kylpypyyhe täältä.
Athena-maljakon löydät täältä.
Monikäyttöinen Clair-kori löytyy täältä.
Froteiset Happy-pyyhkeet eri väreissä löytyvät täältä.

3 Comments

 1. Priska Autio
  maaliskuu 10, 2018 / 11:11 am

  Ei tällaisia kuvia, kun itsekin haaveilen kahden kylppärin täysremontista! 😀 Eli toisin sanoen, aivan IHANIA inspiskuvia. Täytyy alkaa nyt toden teolla säästää 🙂

 2. Marjaana Soini
  maaliskuu 10, 2018 / 8:32 pm

  Kylppäriremontti ei ole nyt mielessä, mutta tuo valkoinen ja raikas, siinä on jotenkin kiva tunnelma! Jos tekisin lähiaikoina kylppäriremontin, niin haluaisin kyllä valkoisen kanssa jonkin kivan tehoste boordin. 🙂

 3. DiaryOfShopaholic
  maaliskuu 11, 2018 / 7:21 pm

  Ihania inspiraatiokuvia! Pitäisi itsekin vähän päivittää kylppäriä uuteen uskoon 🙂

Vastaa