Kotimaisen luonnonkosmetiikkamerkki Choicen lanseerauksessa!

On aina upeaa, kun suomalaiset innovaatiot näkevät päivänvalon. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa kaivataan lisää markkinoille ja CHOICE Finland vastaa tähän tarpeeseen. Olin keskiviikkona heidän upeassa lanseeraustilaisuudessaan Galleria Neljäkuudessa Uudenmaankadulla.

Galleria ja Hanna Ugglan värikkäät maalaukset loivat upeat puitteet tilaisuudelle.

Puuma-muotinäytösten äiti Birgitta ”Bisse” Öunap ja tyylikonsultti Leena Sarvi ovat aina huumorintajuista ja inspiroivaa seuraa. 

Cocktail-palat ja hyvä viini veivät kielen mennessään. 
Että voi tuore ananas olla hyvää!

Eräs tärkeä raaka-aineemme on koivun kuori. Eläinperäisiä raaka-aineita emme käytä lainkaan, joten sarja soveltuu myös vegaaneille, CHOICE Finlandin perustaja Maija Aallas (vas) kertoi.

On upeaa, että sarjan tuotteet valmistetaan kotimaisen luonnon puhtaista raaka-aineista: Suomen metsistä, lähituotannosta ja vesistöstä. Sen valmistaja on helsinkiläinen Naviter. 
Maija Aallas aloitti CHOICE Finlandin kehittämistyön jo vuosituhannen vaihteessa, jolloin hän havahtui kosmetiikkatuotteiden runsaisiin kemikaalimääriin.
− Uskon, että kauneus lähtee sisältäpäin. Luonto ja sen arvostaminen antavat siksi hyvän pohjan sarjamme filosofialle, hän sanoo.

Testaan sarjan kasvovoidetta parhaillaan. 

CHOICE Finlandin tuotevalikoimassa on otettu erityisen hyvin huomioon suomalaiset olosuhteet ja iho-ongelmat, kuten kovien ilmasto-olosuhteiden koettelema herkkä ja atooppinen iho. 
Valikoimissa on laaja valikoima ihon- ja vartalonhoitotuotteita voiteista aina seerumeihin ja erikoisvoiteisiin. Tuotteiden hinnat alkavat 16 eurosta. Sarja on jo herättänyt myös kansainvälistä kiinnostusta. Kyllä suomalainen puhdas luonto vain on mainio vientivaltti kosmetiikkabisneksessäkin, sanon mä.

Raikkaan graafisen pakkauksen takana on suunnittelutoimisto RATIAn muotoilujohtaja Eeva Mela, eli kotimaista huippuosaamista tässäkin.

Tykkään myös siitä, että pakkausten ekologisuuteen on panostettu. Suvi Haimin ja Laura Kyllösen puusta ja biohajoavasta sidosaineesta kehittämä Sulapac-innovaatio haastaa pakkausmateriaalina muovin, sillä se hajoaa täysin eikä siten kuormita ympäristöä. 

Vastaa