Menovinkki viikonlopuksi!

Ajattelin huikata, että Suvilahden Kattilahallissa on tänään perjantaina ja huomenna lauantaina Luonnonkaunis -messut. Tapahtuma kasvaa vuosi vuodelta ja paikan päälle kannattaa mennä jo inspiroivien luentojen sekä tietenkin alan tuoteuutuuksien takia.

Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 13-19 ja lauantaina klo 10-17. Pääsymaksu on vain 5€/pvä.

Yhdistyksen periaatteiden mukaisesti messuilla on mukana vain aitoa luonnonkosmetiikkaa; sertifioituja ja suomalaisia riippumattomien asiantuntijoiden tarkastamia tuotesarjoja. Näytteilleasettajista suurin osa on luonnonkosmetiikan maahantuojia ja valmistajia, mutta mukana on myös alan palveluyrittäjiä sekä yhdistyksiä.

Messuilta löydät muun muassa nämä tuotesarjat:
Acorelle * Algamaris * Alorée * Anumati Naturals * Argital * Avril Organic * Beauty Garden * Benecos * Bio Happy * Boho Green make up * Choice Finland * Cultivator’s * Dabba * Dr. Hauschka * Eco by Sonya * Ecodenta * Ekopharma Helsinki * Esse probiotic skincare * Florame * Flow Cosmetics * Helixium by Skinature * Hurraw! * Karethic * Lavera * Margarita Eco * Marius Fabre * Mellis * NAFHA * Naturativ * Phyt’s * Terre d’OC * Unique Haircare * Valkoinen Lanka * YA Naturae * Zuii Organic

Luonnonkosmetiikkavalikoiman lisäksi messuilla on mukana mahtava Green Street Cafe, kauneushoitola sekä erilaista hyvinvointiin, kestävään kulutukseen ja kauneudenhoitoon liittyvää ohjelmaa.
Kurkkaa messuohjelma täältä.

Tässä vielä viime aikojen lemppareitani luonnonkosmetiikan saralta.

Tämä toimii lihaskipuihin ja erilaisiin kolotuksiin.

Fantastinen luomuhiusnaamio.

Karita Tykän leipoma raakakakku, nam! Messuilta löydät  Green Streetin verrattomat raakakakut.

Eräs parhaista ekoshampoista aikoihin!

Vastaa