Uusi suomalainen sisustusbrändi!

Olin viime viikolla Tammer-Tukun tilaisuudessa, jossa esiteltiin uusi kotimainen sisustusbrändi Fanni K. Monet blogit ovatkin jo tästä kirjoittaneet, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! Olin positiivisesti yllättynyt, miten hienosti Fanni K:n brändi oli rakennettu luontoa ja hetkessä elämisen taitoa korostaen. Ihastuin tuotteisiin välittömästi ja uskon, että mökkikauden alkaessa meidän mökillä näitä tuotteita näkyy myös. 

Fanni K -mallisto sisältää sisustustuotteita, astioita, mattoja, tyynyjä ja huopia, koreja, lyhtyjä, metallisia penkkejä ja jakkaroita, maljakoita, sisustustauluja sekä keittiötuotteita. Kannattaa kurkistaa Fanni K verkkokaupan puolelle miten laaja valikoima sieltä löytyykään. Kuulimme tilaisuudessa, että mallisto tulee myös laajenemaan kun Fannin tarina jatkuu ja kehittyy eteenpäin. Tulevaisuudessa Fanni myös matkustaa maailmalla ja nappaa sieltä mukaansa uusia tuulia seuraavaan mallistoon. Kuvat Fanni K.

Fanni tässä, 

Olen ajatellut usein, että haluaisin jollain keinoin kertoa ihan kaikille, miltä maailma minusta näyttää, tuntuu ja kuulostaa. Haluaisitko olla mukana sillä matkalla? Haluaisitko katsoa miten kevään ensimmäiset, hennot lehdet puskevat terhakkaasti itsensä ulos puiden silmuista. Tuntea käsissäsi aallokossa sileäksi muovautuneen kiven, kesäauringosta lämmenneen pinnan? Tahtoisitko aistia puhtaiden lakanoiden tuoksun, kun viileä merituuli leikittelee niiden kustannuksella? Ehkä tahtoisit istua viereeni karhealle 
rantakalliolle viilenevänä, alkusyksyisenä iltana. Toivon, että tahtoisit.

Sillä tämä maailma on meidän. Pysähdytään yhdessä kokemaan kaikki sen pienet ihmeet. Nyt ja tässä. Ei kiirehditä ohi, vaan kuunnellaan. Koska maailma on meitä varten. Sinua ja minua. En malta odottaa, että kohdataan.

Fanni K.

Tuotteissa itseäni miellyttivät nimenomaan laadukkaat materiaalit ja merellinen muotokieli. Puuvilla, villa ja juutti ovat luonnonmateriaaleina kestäviä ja ajattomia. Iskin silmäni välittömästi supermuhkeaan ja pehmeään harmaaseen torkkupeittoon, joka näkyy ylemmässä kuvassa.

Tykkäsin myös siitä, että matoissa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin: nahka- ja pitsireunat sekä erilaiset struktuurit antoivat niille yksilöllisen ilmeen.

Jotenkin Fanni K:n muotokieli, skandinaavisuus, materiaalit ja luonnonläheisyys puhuttelevat minua juuri tällä hetkellä. Haluaisin vain käpertyä sinne mökille ja kuunnella meren aaltoja käpertyneenä paksuun torkkupeittoon, ottaa hyvän kirjan käteen ja nauttia kupistani vahvaa kahvia tai vaikkapa Fanni K:n lanseeraamaa herkullista samppanjateetä.  

7 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  maaliskuu 30, 2018 / 7:55 am

  Näihin täytyy tutustua tarkemmin – tuo shampanjatee kuullostaa myös hyvin houkuttelevalta 😀

  • Mia Malmi
   maaliskuu 30, 2018 / 9:53 am

   Ja kohtuuhintainenkin on vielä kun kotimaisuus ja laadukkuus otetaan huomioon.

 2. Mia Malmi
  maaliskuu 30, 2018 / 9:51 am

  Joo se on kyllä maailman mukavin!

 3. JohaNna / Arjen miljonääri
  maaliskuu 31, 2018 / 10:32 am

  Nuo on niiin kauniita, pakko kyllä saada jotakin.. 🙂

  • Mia Malmi
   maaliskuu 31, 2018 / 11:40 am

   Eikö olekin? Ihanaa pääsiäistä!

 4. DiaryOfShopaholic
  huhtikuu 1, 2018 / 6:49 am

  Oon tästä jostain blogista jo tainnutkin lukea kun nimi kuulostaa tutulta :). Tuotteet miellyttää kyllä mun silmää kovasti.

  • Mia Malmi
   huhtikuu 1, 2018 / 9:20 am

   Tätä on paljon nostettu esiin eri blogeissa ja medioissa eikä syyttä. Kotimaiselle hyvälle innovaatiolle antaa aina mielellään palstatilaa/näkyvyyttä.

Vastaa