Boss Ladyt ja luksuskellot Kämpissä!

Jos olet perehtynyt Coco Chanelin elämään, lukenut hänen elämäkertansa tai nähnyt yhdenkin hänestä kertovista dokumentin tai elokuvan, olet todennäköisesti ihailusi lomassa jollain tapaa voinut samaistua häneen.

Coco Chanel oli nainen, joka saavutti jokaisen itselleen asettamansa tavoitteen ja valloitti maailman pyörremyrskyn lailla uhmaten kaikkia ajan normeja. Hän tyylinsä oli ikään kuin feminismin muoto, ja sen kautta hän muutti ihmisten käsitystä naisen roolista. Siksi olen Chanelgirl forever.Coco Chanel oli Boss Lady vailla vertaa. Samanlaista asennetta edustavat sveitsiläiset Le Rhönen ranteessa kannettavat uniikkikellot.  Atelier Torbjörn Tillander kutsui meidät tiistaina näiden fantastisten uniikkikellojen lanseeraustilaisuuteen Hotel Kämpiin. Mukana menossa olivat Boss Ladyt Pia Lehto-Halonen, Mirva Saukkola, Tina Tillander ja allekirjoittanut.

Le Rhönen kelloissa yhdistyvät sveitsiläisen käsityöperinteen korkeimmat laatustandardit ja rohkea moderni muotoilu. Jokainen kello on uniikki. Itse iskin silmäni yli karaatin timantein koristeltuun kelloon, jonka hinta hipoi pilviä(n.50 000e), joten eikun säästämään, hahah! Atelier Torbjörn Tillander tuo kellot nyt Pohjoismaihin ja pääset ihailemaan niitä täältä.  Tilaisuus pisti taas tajuamaan, että meistä voi tulla mitä tahansa, kunhan vain tarpeeksi tahdomme ja teemme töitä sen eteen: Coco Chanel ja Le Rhönen taideteokset ovat siitä loistava esimerkki. Suomen kultasepänliiton sivuilla on muuten loistava opas rannekellon ostoon, loydät sen täältä.

 

Lempparini! Hihna on eettisesti tuotettua alligaattorinnahkaa.

Le Rhönen takana on Timo Rajakosken(vas.) ja ranskalaisen Loïc Florentin(oik.) saumaton yhteistyö.  Vasemmalla puolellani on Pia, oikealla yrittäjä Tina Tillander ja hänen vieressään muotiasiantuntija Mirva Saukkola.
Red dress/Comma
Shoes/Din Sko
Bag/Chanel
Attitude/Boss Lady
Asukuvat otti Pia Lehto-Halonen. Kellokuvat otin iphone8:lla.

¨

5 Comments

  • Mia Malmi
   huhtikuu 26, 2018 / 3:09 pm

   Joo, en itse ole kelloihminen, mutta tuollaisen timanttikellon voisin kyllä ottaa…. 🙂

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  huhtikuu 26, 2018 / 2:12 pm

  Ihania kuvia ja kyllähän nuo kellot aika päheitä ovat 😀

  • Mia Malmi
   huhtikuu 26, 2018 / 3:09 pm

   Kiitos! 😀

 2. Johanna / P.S. Never Stop Smiling
  huhtikuu 26, 2018 / 4:19 pm

  Wau! Kellot ei ole lainkaan mun juttu mutta kyllähän noita mieluusti katselee 🙂

Vastaa