Relove Viiskulman avajaisissa!

Pääsin eilen todistamaan, mitä syntyy kun muoti meets luomukahvila meets kirppis meets upeat ihmiset = Relove Viiskulman avajaiset. Pursimiehenkadun SIS.Deli+Café on ollut suosikkikahvilani ja lounaspaikkani jo pitkään ja nyt siitä tuli vieläkin houkuttelevampi. Nimittäin puolet tilasta on jätetty kahvilalle ja puolet Reloven laatukirppikselle. Ainoa miinuspuoli on, ettei buffetlounasta tilanpuutteen vuoksi enää tarjoilla, mutta herkullisia valmisaterioita ja välipaloja sekä kahvilaherkkuja saa entiseen malliin.

Olen seurannut Hautakankaan Nooran taivalta yrittäjänä ihaillen. Hän on toteuttanut unelmiaan, vaikkei se helppoa aina ole ollut, kuten voit lukea eilen Iltalehteen tekemästäni haastattelusta. 

Hän on sitkeä mimmi ja Relove on stadin paras kirppis, sanon minä! Siellä on hyvälaatuista tavaraa kohtuuhinnoin. Bongasin heti eilisissä avajaisissa Makian punaisen talvitakin vain 80 eurolla, sekä Michael Korsin kevytuntsikan 35 eurolla. Rekissä nököttävät kenties vieläkin upeat Louboutinit kokoa 40, joita en sitten raaskinut ostaa, kun en niillä kuitenkaan osaa kävellä. Eli hyväkuntoisten vaatteiden lisäksi rekeissä on laukkuja, huiveja, kenkiä, koruja….ja vaikka mitä! 

Reloven Töölöntorin piste jatkaa siis entiseen malliin. Viiskulman liike erikoistuu All Inclusive-palveluun, jossa henkilökunta hoitaa koko myyntiprosessin, aina hinnoittelusta esillepanoon ja myyntipaikan purkamiseen saakka. Lue lisää täältä.

Kuvat allekirjoittaneen ja Reloven omia.

Näyttelijä Jenni Banerjee ja Dexter.
Uppea Noora Hautakangas Reloven vaatteissa. (Bloggaaja Pia Dahlmanin myynnissä oleva asukokonaisuus)

Noora ja SIS. Delin yrittäjäsiskokset.

Kierrätysvaatteiden myynnin, lifestyle-alan pop up -kaupan ja kahvilan yhdistävä Relove aukesi kaksi vuotta sitten huhtikuussa Helsingin Töölöntorille.

Toinen Relove aukesi torstaina Helsingin Punavuoreen SIS. Deli + Cafén yhteyteen.

8 Comments

 1. Hehkutus
  6 huhtikuun, 2018 / 6:33 pm

  Onpa ihanan oloinen paikka! Harmi vain kun on täältä keskisuomesta päin katsottuna turhan kaukana :/

 2. maiju
  6 huhtikuun, 2018 / 7:23 pm

  Voi harmi kun unohdin avajaiset ❤️ Pitää käydä joskus.

  • Mia Malmi
   7 huhtikuun, 2018 / 6:57 am

   Maiju, vielä kerkeää hyvin! Uutta tavaraa tulee viikottain. ❤️

 3. HENNA
  7 huhtikuun, 2018 / 5:53 pm

  Tuollaiset avajaiset on aina ihania! 🙂 Upean oloiselta paikalta vaikuttaa!

 4. Pirkko / Meriharakka
  8 huhtikuun, 2018 / 3:28 pm

  Töölössä olen Reloven ohi ajanut useasti, mutten ole koskaan poikennut. Jotenkin olen suhtautunut skeptisesti kierrätysliikkeisiin ja isoihin kokoihin (44 ja joskus ylikin). Liian vaikeaa …

 5. Marjo
  8 huhtikuun, 2018 / 7:13 pm

  Kiva kun vinkkasit tästä. Töölön Relovessa käyn säännöllisesti. Kaikkea ihanaa hypisteltävää aina ja samalla voi kahvitella tai syödä lounasta. Hyvä konsepti!

 6. 19 helmikuun, 2019 / 1:21 pm

  Noora Hautakankaan tapasin OMASÄÄSTÖPANKIN illassa 31.1. ja annoin hänelle korttini MIKKO PAAVOLA huutokauppias ja sanoin että laittaisi sähköpostilla tiedot yrityksestään. PYYDÄN NIITÄ NYT-. Milloin hänet itsensä voisi tavata… Mun puh. on 0500-300286 ja sähköpostini: huutokaupat.paavola@gmail.com
  Olisi miesteen vaatteita entisellä Suomen suurimman pukuvuokraamon omistajalla.

 7. Ker
  25 helmikuun, 2019 / 8:28 am

  ei taida kaupanteko kiinnostaa, tai sit menee muka liian hyvin…

Arvostan suuresti kommenttiasi!