Testissä: 2X Olivia Klein!

OLIVIA KLEIN on yksi niistä sarjoista, joista on kyselty kovasti esittelyä ja mielipiteitä. Olenkin viime aikoina ollut kovasti kallellaan luonnonkosmetiikkaan, sillä huomaan ihoni herkistyneen ehkä hormonien ja iänkin myötä ja koen, että mahdollisimman puhdas ja kemikaalivapaa kosmetiikka palvelee nyt ihoani parhaiten. 

Kotimainen Olivia Klein on ollut markkinoilla kolmisen vuotta. Sarja on kasvanut ja kehittynyt sinä aikana ja uskon, että tämän sarjan kohdalla myös kansainvälinen menestys on täysin mahdollinen. Sarja sopii siis erityisesti kuluttajille, joilla on kemikaaleille herkistynyt iho.

Vaikka Olivia Kleinin tuotteet valmistetaan Jenkeissä, ovat ne kuitenkin kohtuuhintaisia kuluttajille. Suurin osa purnukoista maksaa 20 euron molemmin puolin. Kalleimpia ovat seerumit, jotka kustantavat 40-50 euroa. Pakkaukset ovat tyylikkään simppeleitä ja kaikki Olivia Kleinin tuotteet ovat myös hajusteettomia. Tuotteet on saatu testiin pr-näytteinä.

H Y D R A   S P R A Y   T O N E R  on hoitoneste, joka sisältää runsaasti aloe veran lehtimehua sekä ruusunkukkavettä. Hoitoneste ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja pehmeyttä. Kyseinen tuote sopii erityisesti pintakuivan ihon hoitoon, mutta sopii käytettäväksi  kaikille ihotyypeille. Jos ihosi pinta hilseilee, kutisee ja punoittaa(kärsin itse ajoittain viimeksimainitusta), on tämä Olivia Kleinin hoitonesteistä varmastikin se oikea valinta. Itse lisäilen nestettä pitkin päivää piristysruiskeen tavoin. Aamulla kasvopesun jälkeen se herättää ihanasti. Meikin voi kiinnittää parilla suihkauksella ja lisätä ihon hehkua. Kesken kiireisen päivän suihkeella voi freesata itsensä ja samalla estää itseään nukahtamasta pystyyn. Jos illaksi on menoa ja meikki vaatii taas freesausta, voi nestettä huoletta suihkia vielä uudestaan. Olivia Kleinin tuotteissa on korkea hoitopitoisuus, joten parempi on lisätä vähän kerrallaan, ettei iho tule ylihoidetuksi ja ala oireilla kutisten, kiristäen, tms. Tuotetta ei kannata suihkuttaa silmiin. Hoitoneste tehostaa hoitoseerumeiden ja voiteiden imeytymistä, joten hoitotuote kannattaa sumuttaa kosteille kasvoille.

  

a l o e    v e r a n    l e h t i m e h u

r u u s u n k u k k a v e s i

g l y s e r i i n i

t a i k a p ä h k i n ä v e s i

v a l k o p a j u n    k u o r i u u t e

t e e p u u n    l e h t i ö l j y

Kohderyhmä: kohtuuhintaisen ja edullisen luonnonkosmetiikan käyttäjät, jotka vaativat tuotteilta tehokkuutta. Synteettisille kemikaaleille herkistyneet ja tuoksuherkät. Sopii kaikille ihotyypeille.

Mitä sisältää: Aloe veran lehtimehu, Ruusunkukkavesi, Glyseriini, Taikapähkinävesi, Valkopajun kuoriuute, Fenoksietanoli, Teepuun lehtiöljy, Polysorbaatti 20, Alkoholi, Tetranatrium glutamaatti diasetaatti.


Arvio tuotteesta: Pidin kovasti ja aion käyttää jatkossakin. Pienehkö, kevyt suihkutettava pullo on helppo napata mukaan käsilaukkuun ja lisäillä iholle pitkin päivää. 


Arvosana asteikolla 1-10: 9

H Y D R A   L O T I O N  on tuoksuton, tehokosteuttava hoitoemulsio, joka on koostumukseltaan hyvin kevyt ja imeytyy nopeasti ihoon. Tuote sopii siis hyvin käytettäväksi meikin alle. Hydra lotion saa ihon nopeasti tuntumaan kosteutetulta ja pehmeältä, mutta jättää ihon kuitenkin sopivan mattapintaiseksi. Hoitoemulsio sisältää jojoba- ja kookosöljyjä, jotka kosteuttavat ja tuovat iholle pehmeyttä. Taikapähkinävesi ja valkopajun kuoriuute vähentävät ihoärsytyksiä ja tasapainottavat iho-oireita, kuten ihon liiallista rasvaisuutta ja epäpuhtauksia. Valkopaju sisältää salisylaattia, joka ehkäisee haitallisten bakteerien määrää iholle. Haitallisten bakteerien määrä iholla vaikuttaa suoraan epäpuhtauksien, kuten finnien ja mustapäiden syntyyn. Parin viikon käytön jälkeen ihoni on vähemmän punoittava, rauhallisemman oloinen ja jotenkin tasapainoisemman tuntuinen.

Kohderyhmä: kohtuuhintaisen ja edullisen luonnonkosmetiikan käyttäjät, jotka vaativat tuotteilta tehokkuutta. Synteettisille kemikaaleille herkistyneet ja tuoksuherkät. Sopii kaikille ihotyypeille. (Sama kuin hydra tonerin kuvauksessa).

Mitä sisältää: Aloe veran lehtimehu, Taikapähkinävesi, Jojoban siemenöljy, Glyseriini, Kookosöljy, Setyylialkoholi, Stearyylialkoholi, Polysorbaatti 60, Auringonkukan siemenöljy, Steariinihappo, Tokoferoli, Lesitiini, Valkopajun kuoriuute, Rosmariinin lehtiuute, Neempuun siemenöljy, Alkoholi, Fenoksietanoli, Ksantaanikumi, Tetranatrium glutamaatti diasetaatti.

Arvio tuotteesta: Pidin kovasti ja aion käyttää jatkossakin. Emulsion koostumus on miellyttävä ja hyvin imeytyvä. Pumppupullosta saa annosteltua juuri sopivan määrän kasvoille ja kaulalle. Ihoni tuntuu hyvinvoivalta ja elinvoimaiselta.

Arvosana asteikolla 1-10: 9 

Hydra spray toner 150ml ja Hydra lotion 50 ml/18.90e.

 al o e    v e r a n    l e h t i m e h u

t a i k a p ä h k i n ä v e s i

j o j o b a n    s i e m e n ö l j y

g l y s e r i i n i

k o o k o s ö l j y

a u r i n g o n k u k a n    s i e m e n ö l j y

v a l k o p a j u n    k u o r i u u t e

r o s ma r i i n i n    l e h t i u u t e

n e e m p u u n    s i e m e n ö l j y

Olivia Kleinin tuotteet on pakattu läpinäkyvään ftalaatti-vapaaseen PET -muovipulloon, jossa on muovinen sumutin ja suojakorkki. Pakkausetiketit ovat kierrätyspaperia tai maissikuitua ja ne sisältävät vesiliukoista, ympäristöystävällistä liimaa. Tekstit on printattu ilman öljypohjaisia painovärejä [lämpöpainettu] ja tästä johtuen ne kestävät huonosti mm. kastumista. Etiketit eivät sisällä myrkyllistä bisfenoli-A:ta.

Tuotteita jälleenmyyvät monet verkkokaupat kuten esimerkiksi Hehku ja TwistBe, joista jälkimmäinen lupaa antaa asiakkaalle rahat takaisin kuittia ja tuotetta vastaan mikäli asiakas on tyytymätön tuotteeseen. Aika hyvä tuotetakuu, eikö? Ja olisi supermukava kuulla teidän kokemuksianne Olivia Kleinin tuotteista. Taianomaista toukokuuta!

10 Comments

 1. Jenni / big mamas home
  toukokuu 1, 2018 / 12:53 pm

  Nämä kuulostavat todella hyviltä. Täytyy kokeilla.

  • Mia Malmi
   toukokuu 1, 2018 / 1:09 pm

   Hinta-laatusuhde on mainio!

 2. Melissa L
  toukokuu 1, 2018 / 1:02 pm

  Kuulostaa ihanalle.

  • Mia Malmi
   toukokuu 1, 2018 / 1:07 pm

   Itsekin olin oikein yllättynyt siitä, miten tehokkaita nämä ovat. Hyvä Suomi!

  • Mia Malmi
   toukokuu 2, 2018 / 7:31 am

   Kyllä, näin on!

 3. Minna M
  toukokuu 1, 2018 / 5:52 pm

  Minä en ole tästä merkistä kuullutkaan, mutta kiinnostuin postauksen perusteella. Ja tuommoisia suihkutettavia tuotteita en ole käyttänyt koskaan. Ehkä voisi kokeilla.

  • Mia Malmi
   toukokuu 2, 2018 / 7:31 am

   Kiva kuulla. Kokeile ihmeessä. Kaunista keskiviikkoa!

 4. Mia / Beauty Highlights
  toukokuu 14, 2018 / 10:36 am

  Tuo Hydra Spray Toner on niin huippu! Listasin sen just viime kuussa kuukauden suosikkeihin 😀 Ihan mahtava tuote, jota tuun varmasti ostamaan lisää!

  • Mia Malmi
   toukokuu 26, 2018 / 10:06 am

   Kyllä! 🙂

Vastaa