Testissä: 3 x tehohoito Lumenelta!

Olen jo pidempään tuntenut vetoa erilaisiin kasvoöljyihin ja kirkastaviin seerumeihin. Lumenelta löytyy tältäkin saralta kolme tehotuotetta: LÄHDE Artic Dew -seerumiVALO Glow Boost -hyaluronitiiviste ja VALO Artic Berry Cocktail -tehohoito. Melko samantyylisiä, mutta jokainen on omalla tavallaan erilainen jonka takia ne kaikki ansaitsevat tulla esitellyiksi. Jokaista olen nyt käyttänyt useamman viikon, joten puhun tässäkin postauksessa kokemuksen syvällä rintaäänellä, hehe. 

Tiesitkö muuten, että Lumene-tuotteista noin 80% valmistetaan Suomessa ja 20% ulkomailla. Lumene-tuotteet suunnitellaan Suomessa ja niiden myynti, markkinointi ja logistiikka työllistävät Suomessa yli 300 henkilöä. Suuri osa tärkeimmistä tuotteista kuten ihonhoitotuotteet, meikkivoiteet, meikinpohjustustuotteet ja Invisible Illumination -tuotteet valmistetaan Espoon-tehtaalla. Go Lumene ja ihanaa torstaita kaikille! Tuotteet saatu pr-näytteinä ja  postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

VALO ARCTIC BERRY COCKTAIL HELEYTTÄVÄ & RAVITSEVA TEHOHOITO sisältää C-vitamiinia,  karpalo- ja lakkasiemenöljyä sekä pohjoisen lähdevettä (jota löytyy toki Lumenen muistakin tuotteista). Tehotiiviste on kaksifaasinen, joissa toinen on öljyjä ja toinen muita ainesosia. Pullossa se näkyy hauskana kaksivärisyytenä. Neste kuuluukin ravistaa ennen käyttöä, jolloin ainesosat sekoittuvat. People-lehti valitsi tämän 2017 Beauty Awards -tuotteeksi.

Käyttö: Ravistettava ennen käyttöä. Taputtele muutama tippa öljyä kasvoille ennen yövoiteen levittämistä. Tuote täytyy tosiaan ravistaa kunnolla, jotta molemmat faasit sekoittuvat. 

Kokemus: Käytön jälkeen iho näyttää heti kirkkaammalta. Pidempään käytettynä se pitää ihon kosteutettuna. Tämä on ehkä kuitenkin enemmän talveen sopiva tuote, ainakin jos ihosi kärsii kovasta kuivuudesta pakkasilla. 
Tehotiiviste on todella öljyinen ja sopii kuivasta ihosta normaalille iholle, mutta rasvoittuvalle en sitä suositteisi. Itse käytän tätä usein iltaisin, sillä en jaksa odotella tämän kunnollista imeytymista aamuisin ennen kasvovoidetta. Tiesitkö, että kosteusvoiteen tilalle tai sen kanssa voi käyttää kasvoöljyä? Voidetta nestemäisempi koostumus on miellyttävä levittää ja tuntuu imeytyvän perusrasvaa paremmin. Etenkin kesällä sipaisu öljyä kasvoille tai vartalolle saa ihon hehkumaan kauniisti. Nyt Nizzasta saatu kevyt rusketus on saanut lisähohdetta, kun olen sipaissut tätä Artic Berry Cocktailia muutaman tipan pintaan.

VALO GLOW BOOST KIRKASTAVA & SILOTTAVA HYALURONITIIVISTE​EN antioksidanttisen lakan marjauute ja pieni annos heleyttävää C-vitamiinia yhdessä loihtivat sameasta ihosta kirkkaamman hetkessä. Velvyttävät välittömästi väsynyttä ja sameaa ihoa. Puhdas pohjoinen lähdevesi ja kosteutta sitova hyaluronihappo kosteuttavat ihoa saaden sen näyttämään sileämmältä ja kauniin hehkuvalta. Hyaluronihappohan on hyvä ainesosa mm. ryppyvoiteissa, sillä se sitoo itseensä kosteutta täyttää ihon pienet juonteet ja tekee hipiän kimmoisammaksi. VALO Glow Boost -hyaluronitiiviste sopii kaikille ihotyypeille. 

Käyttö: Levitä hyaluronitiivistettä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Parhaan tuloksen saat, kun levität kasvoillesi lopuksi seerumia ja kasvovoidetta.
Lumene suosittelee saman Valo-sarjan Glow Reveal-kasvovoidetta sekä heleyttävää ja kosteuttavaa kasvosuihketta parhaan lopputuloksen saamiseksi. Näitä en ole testannut, joten en osaa sanoa mielipidettäni niihin, mutta Glow boostia voin suositella sydämestäni minkä tahansa muun merkin seerumin ja/tai kosteusvoiteen alle käytettäväksi.

Kokemus: Tämä on näistä kolmesta ehdoton suosikkini. Kehotan kärsivällisyyteen, sillä oikeat tehot alkavat näkyä vasta parin kolmen viikon jälkeen, jolloin itse huomasin tätä käyttäessäni ihoni olevan kirkkaampi, heleämpi ja muutenkin pintakuivuuden vähentyneen. Itse käytän tätä yleensä aamuin illoin seerumin ja/tai kosteusvoiteen alle muutaman tipan verran, mikä riittää hyvin koko kasvojen alueelle. Tämä kuuluu luottotuotteisiini kesät talvet tätä nykyä. Moni iäkkäämpi nainen on kiitellyt tuotetta juuri siitä, että se saa vanhemmankin ihon tasoittumaan ja hehkumaan uudella tavalla.

LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI on täynnä puhdasta, tiivistettyä kosteutusta. Tuote kosteuttaa epidermiksen syvimpiä kerroksia sekä häivyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, jättäen ihon täyteläiseksi, kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi. Seerumista löytyy pohjoista lähdevettä, koivunmahlaa, kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä hyaluronihappoa. Me Naiset ja Gloria valitsivat seerumin vuoden 2017 parhaiden kauneustuotteiden joukkoon.

Käyttö: Levitä seerumi aamuisin ja/tai iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Käytä yhdessä suosikkikosteusvoiteesi kanssa.

Kokemus: Sanoisin että kaikki ihotyypit voivat tätä huoletta käyttää. Seerumi imeytyy erittäin nopeasti ja hyvin pieni määrä riittää koko kasvojen ja kaulan alueelle. Kirkastumisfiilistä ei tämän linjan tuotteista tule, mutta tämänkin sisältämä hyaluronihappo sitoo kosteutta todella kivasti ja tekee tästä ihanan tuotteen kosteusvoiteen alle. Tuoksu on raikas ja ihanan ”lähdemäinen”. Jos olette LÄHDE -sarjan muita tuotteita tuoksutelleet niin tiedätte mistä puhun.

Tykkään hulluna näistä kauniista pulloistakin.

Ihoni kuukauden käytön jälkeen. Vähän Lumenen CC-voidetta pinnassa tasaisuuden ja linssiystävällisyyden lisäämiseksi.

7 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  toukokuu 4, 2018 / 9:49 am

  Tämä kolmikko on kerrassaan loistava! <3

  • Mia Malmi
   toukokuu 6, 2018 / 8:28 am

   Nää on kyllä omaa luokkaansa!

 2. isivuosi
  toukokuu 5, 2018 / 5:49 pm

  Poimin tästä taas lahjavinkin tulevaan. Synttärit, äitienpäivät yms. kun tuottaa aina tuskaa 🙂

  • Mia Malmi
   toukokuu 6, 2018 / 8:26 am

   Joo, ei varmasti mene vikaan näillä! 😉

 3. MINNA N / Sukat hukassa
  toukokuu 6, 2018 / 5:28 pm

  Itse vannon myös kasvoöljyjen nimeen! Lumenen uusimpia tosin en ole kokeillut mutta kehuja ovat saaneet hirveästi – eivätkä varmasti turhaan! 🙂

  • Mia Malmi
   toukokuu 7, 2018 / 9:01 am

   Testaa ihmeessä Lumenea, et varmaan pety! 🙂

Vastaa