Testissä: Korealaiset naamiot!

Korealainen kosmetiikka tuntuu nousseen kaikkien huulille, joten päätin minäkin testata, mikä niissä tuotteissa on niin päräyttävää. Sain Kocostarilta kertakäyttömaskeja niin kasvoille, silmille, huulille, käsille, jaloille kuin mahallekin. Bellymask, hoho?! Eli huumoria näistä tuotteista ei ainakaan puutu, mutta toimivatko ne oikeasti?

Kocostar on eräs korealaisen kosmetiikan isoimpia tuotemerkkejä, joka tunnetaan erityisesti naamioistaan. Kocostarin sheet maskeihin on imeytetty seerumia, ja ne sopivat käytettäväksi sekä kasvoille että esimerkiksi kaulaan, käsille tai jaloillekin. Tuotteet ovat lisäksi eläinkokeettomia ja vegaanisia, mistä saa aina plussaa. Tässä tällä kertaa testattuja naamioita, joita voit ostaa maahantuojan verkkokaupastaTuotenäytteet saatu, mielipiteet omia. Kuvat Kocostar ja allekirjoittanut.

Kertakäyttöinen Cherry Blossom Flower Mask Sheet 4.90e

Kirsikankukkia all over. Ai miten niin Japani-kuume?

1. KOCOSTAR Cherry Blossom Flower Mask Sheet 

Kuvaus: Kangasnaamioihin on imeytetty hoitavaa seerumia, joka auttaa kosteuttamaan kuivaa ihoa tehokkaasti. Seerumin sisältämä kirsikkakukanuute kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Monipuolinen viipalenaamio sopii käytettäväksi paitsi kasvojen myös esimerkiksi kaulan, käsien sekä jalkojen iholla hoitamassa kuivia ihoalueita. Iholle yksittäin aseteltavat viipalenaamiot kiinnittyvät perinteistä kangasnaamiota paremmin ja auttavat kohdistamaan hoidon oikeille ihoalueille.

Käyttö: Aseta viipalenaamiot puhdistetulle ja kuivalle kasvojen tai vartalon iholle niille ihoalueille, jotka kaipaavat erityistä hoitoa. Anna naamion vaikuttaa 15-20 minuuttia ja sen jälkeen voit hellästi taputella ylimääräisen seerumin iholle.

Kokemus: Tyttäreni ilahtui siitä, että äidillä on kukkaketo naamassa. Tuotetta oli helppo käyttää, kunhan lätki kukkia sinne, missä tuntui kuivalta. Laitoin myös kaulalle ja dekoltee-alueelle. Iho tuntui käytön jälkeen pehmeältä ja raikkaalta sekä erittäin kosteutetulta. En tarvinnut yövoidetta. Hauska idea näin kesähelteillä! 


”Rakas, sinusta on tullut pankkiryöstäjä!”

2. Kocostar Camouflage Face Mask 

Kuvaus: Kangasnaamio on ihoa kosteuttava ja kirkastava kasvi-ja kukkauutteita sisältävä naamio, joka auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia. Tehokosteuttavan kangasnaamion kangas on valmistettu tencelistä, minkä ansiosta naamio pysyy kosteana pitkään.

Käyttö: Poista kangasnaamio pakkauksesta varovasti ja taittele se auki. Aseta naamio puhdistetulle, kuivalle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 20 minuuttia. Hiero ylimääräinen seerumi lopuksi kasvojen iholle. Saadaksesi parhaan hoitovaikutuksen, älä huuhtele ihoa naamion käyttämisen jälkeen.

Kokemus: Iho raikastui, kirkastui ja napakoitui. Huokoset pienenivät selvästi, eikä kasvovoidetta tarvittu naamion poiston jälkeen. Käyttäisin ehdottomasti uudelleen. Kerran viikossa olisi hyvä tahti.

Lopputulos. Oli kyllä ravittu ja hehkeän tuntuinen iho ainakin sen illan.

3. KOCOSTAR Camouflage Foot Moisture Mask 

Kuvaus: Jalkanaamio on kätevä ja vaivaton tapa tehokosteuttaa kuivia jalkoja. Sukkamainen jalkanaamio sisältää mm. sheavoita, arganöljyä ja viherminttuöljyä, jotka yhdessä kosteuttavat, rauhoittavat ja virkistävät ihoa auttaen tekemään siitä pehmeän.

Käyttö: Laita sukat jalkaan, nosta jalat pöydälle ja nauti seuraavat 20 minuuttia. Jalkoja ei tarvitse huuhdella naamion poistamisen jälkeen. Jalkanaamiota suositellaan käytettäväksi yhdessä KOCOSTAR Foot Peeling Pack -kuorintasukkien kanssa saadakseen parhaan vaikutuksen.(Pitää kokeilla!).

Kokemus: Jalat olivat heti käytön jälkeen virkistyneen tuntuiset sekä pehmeämmät ja kovettumatkin sai helpommin raspattua pois. Pitkäaikaista vaikutusta en huomannut. Ehkä tätä(kin)pitäisi  käyttää säännöllisesti?

4. Kocostar Eye Patch -silmänympärysmaski.

Kuvaus: Hydrogeelistä valmistetut -silmänympärysnaamiot kosteuttavat, kirkastavat ja raikastavat silmänympärysihoa. Hydrogeelin ansiosta ne lukitsevat kosteuden ja tehoaineet niitä kaipaavalle silmänympärysiholle auttaen pitämään ihon kimmoisana ja heleänä. Testasin mangontuoksuisia silmänympärysmaskeja. 

Käyttö: Aseta naamiot puhdistetulle silmänympärysiholle ja anna niiden vaikuttaa 10-15 minuuttia. Taputtele tämän jälkeen loput seerumista iholle hellästi sormenpäiden avulla.

Kokemus: Naamioviipaleet kiinnittyivät napakasti silmien alle ja pysyivät kiltisti paikoillaan koko ajan. Aine tuntui imeytyvän ihoon kokonaan, koska seerumia ei juurikaan jäänyt käytön jälkeen yli.  Silmänaluseni olivat hoidetun ja kosteutetun tuntuiset pitkään. Tätä alan käyttää säännöllisesti varsinkin väsyneille silmille.

Pakkaus sisältää 60 kpl (30 paria) kertakäyttöisiä silmänympärysnaamioita. 24.90e.

5. Huulinaamio
Kuvaus: Eniten minua ihmetyttivät etukäteen huulinaamiot – voisiko tällainen tuote oikeasti toimia tehokkaasti? Ainakin mieheni sai taas hyvät naurut katsoessaan, kun viittoilin puhekyvyttömänä naamio huulillani. Kerrankin olin hiljaa! Lip Mask- hydrogeelinaamioiden luvattiin kosteuttavan huulia tehokkaasti ja niiden sisältämän ruusu-uutteen kerrotaan kirkastavan ja kosteuttavan ihoa sekä lisäävän sen elastisuutta.

Käyttö: Huulimaskia pidetään huulten päälle painettuna 10 minuuttia, jonka jälkeen loppuseerumi hierotaan huulille. 

Kokemus: Naamio tuntui todella kosteuttavan huulia ja huulten ympärysihoa. Huulirasvaa tarvittiin kuitenkin jo seuraavana päivänä, joten mitään ihmekuorintaa se ei huulille tehnyt. Kosteutuksen lisäksi muita vaikutuksia en ainakaan vielä tämän kokeilukerran jälkeen lähde allekirjoittamaan.

29.90 maksava pakkaus sisältää 20 kpl kertakäyttöisiä huulinaamioita.

Mielenkiinnolla jatkan tuotteiden käyttöä ja katson pitemmällä aikavälillä, huomaanko ihossani selvää muutosta parempaan. Jos teille tulee mieleen suositella myös muita korealaisen kosmetiikan tuotteita, vinkatkaa ihmeessa joko täällä tai Instagramissa!

8 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  toukokuu 15, 2018 / 12:26 pm

  Nuo on kerrassaan loistavia tuotteita kaikki! <3

  • Mia Malmi
   toukokuu 15, 2018 / 6:05 pm

   Jäin kyllä kerrasta koukkuun! 🙂

 2. SusanCaritaStyle
  toukokuu 15, 2018 / 5:12 pm

  Ehkä munkin täytyy uskaltaa kokeilla näitä!

  • Mia Malmi
   toukokuu 15, 2018 / 6:06 pm

   Rohkeasti vain! Onneksi näitä saa kertakäyttöisinä myös. 🙂

 3. Nina
  toukokuu 15, 2018 / 7:31 pm

  Upeita naamioita! Plussaa eläinkokeettomuudesta 🙂

 4. Minna M
  toukokuu 16, 2018 / 3:35 am

  Onpa ihanannäköisiä naamioita! Minulta löytyy vain tylsiä valkoisia.

 5. Pirkko
  toukokuu 16, 2018 / 5:37 pm

  Naamanaamiot naurattivat, mutta jalkanaamion kohdalla jäin jo miettimään, että tuohan voisikin olla hyvä idea!

  • Mia Malmi
   toukokuu 16, 2018 / 6:02 pm

   Joo, ja käsille on myös! 😉

Vastaa