The Incredible Face Mask – lopullisesti eroon mustapäistä!

Sain jokin aika sitten kokeiltavakseni erästä peel off-kasvonaamiota, jota haluaisin suositella teille lämpimästi ainakin, jos haluatte ”lopullisesti” eroon mustapäistä. Tie täydelliseen lopputulokseen voi olla tahmea ja hieman kivuliaskin, mutta tässä tapauksessa riski kannattaa ottaa.

MayBeautyn The Incredible Mask on mutanaamio, joka imee talia ja rasvaa iholta ja puhdistaa ihohuokoset epäpuhtauksista. Se lupaa auttaa samalla ihohuokosia sulkeutumaan tehden ihosta tasaisemman ja puhtaamman. 

Oma iho-ongelmani on pintakuiva sekaiho, joka kaipaa syväpuhdistusta, jotta kosteuttavat aineet imeytyisivät paremmin. Ihollani on taipumus menettää kuultoa ja sellaista tervettä hehkua, ja muuttua hieman harmaaksi varsinkin, kun ulkona on kuivaa ja harmaata. Nyt ei ole! Kesällä ihoni voi onneksi paremmin kuin koskaan, kesän lapsi kun oon. Mutta kesä on vain kerran vuodessa ja muunakin aikana pitäisi näyttää hehkeältä. *Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä May Beautyn k<nssa.

Naamio levitetään kasvoille kertakäyttöisestä pussista ja suosittelen lämpimästi siihen tarkoitukseen mukana olevaa sivellintä. Aine on nimittäin tahmeaa ja tarttuu helposti, joten se jää myös käsiin ja ikävästi kynsien alle! Älkääkä missään nimessä käykö kulmakarvojen lähimaillakaan. Suosittelen myös välttämään alueita, joissa kasvaa ”vauvahiuksia”, koska Auts. Naamio kuivuu hitaahkosti. Käyttöohjeissa sanotaan 30-45 minuuttia, ja itselläni meni 45 minuuttia. Kannattaa antaa kuivua rauhassa, niin irrottaminen käy kätevämmin.

Tuote ei tuntunut iholla sinänsä miltään, mutta poistovaiheessa se sitten tuntui senkin edestä. Eli varoituksen sana: Naamion repiminen kasvoilta on kivuliasta. Ei nyt mahdottoman, mutta vähän ikävältä se tuntui, varsinkin tuosta ohimoilta, joissa on ohuempi iho ja nukkaa. Lopulta  sisuunnuin ja revin naamion irti kuin laastarin. Se tuntui juuri samalta kuin laastarin repiminen. Eli kerran kirpaisee ja se on siinä.

Parasta naamiossa on se, että siitä näkee, miten epäpuhtaudet jäävät siihen kiinni. Ei mikään kaunis näky, mutta vaikuttava. Naamio kirjaimellisesti vetää mustapäät mukanaan. Iho saattaa punoittaa käytön jälkeen jonkin verran. Eli en suosittelisi tätä juuri ennen juhliin lähtöä tai muuta tärkeää menoa. Tuotteen käyttö kannattaa ajoittaa esimerkiksi iltaan. Suihkuttelin naamion irrotuksen jälkeen kasvoille vettä ja hieman Olivia Kleinin maan mainiota Hydra Spray toneria, josta kerroin täällä. Meni noin tunti ja ihoni oli älyttömän kuulaan näköinen! Mustalle naamalleni hetkeä aiemmin naureskellut mieheni antoi suukon poskelle ja myönsi ihon olevan kuin vauvanpeppu. Eikä hänellä ollut edes asetta ohimolla, hehe.

Summa summarum, oli yllättynyt, kuinka hyviä tuloksia naamiosta tuli ihan kertakokeilullakin! Vannoutuneena mutanaamioiden ystävänä tämä hinta-laadusuhteeltaan heilahti kyllä tämän hetken ykköseksi!

Naamion kuivumista odotellessa voit tehdä itsellesi vaikka pikamanikyyrin tai pedikyyrin!

Naamiosta saa parhaat tulokset käyttämällä sitä viisi kertaa, ja olenkin nyt käyttänyt naamiota kolme kertaa, aina kerran viikossa. Ihoni on kuin uudestisyntynyt ja nenänpäässäni uskollisesti asustelleet mustapäät ovat hävinneet, joten en uskalla lopettaa maskin käyttöä…ööh, ikinä?

Pimpattu iho kiittää. Vuosia lähti naamalta samantien 10.

Tilasin naamion 76-vuotiaalle maalla asuvalle äidilleni(joka väittää, ettei hänen naamaansa enää pelasta mikään)saman tuotteen, ja ajattelin tarjota myös teille mahdollisuutta kokeilla tuotetta edullisempaan hintaan. Lukijani saavat nimittäin tuotteen -30% alennuksella, kun tilaatte sen täältä! Alennus tulee suoraan kassalla tai koodilla miaface. Tuote on verrattain melko edullinen kilpailijoihin ja varsinkin tuolla alennuksella sen saa kokeiluun hyvinkin edulliseen hintaan. Huomioithan, että tarjous on voimassa vain 28 päivää tämän postauksen julkaisun jälkeen. Toimi siis nopeasti ja hanki itsellesi puhdas kesäiho! Suosittelen kokeilemaan, silti varoitus: tuote ei ole täysin kivuton, mutta no pain no gain, eikös niin?

2 Comments

 1. Anonyymi
  toukokuu 31, 2018 / 9:55 am

  Hei Mia,Otin vinkistä vaarin ja tilasin mutanaamion. Poistaminen oli tosiaan yllättävän ”tuiskaista”, mutta mitäpä ei kärsisi kauneuden vuoksi. Iho oli naamion jälkeen todellakin kuulas ja pehmoinen. Eron huomasi selvästi. Seuraavana aamuna eli tänään tulikin vastaan harmittava yllätys. Kasvot on täynnä pientä ryyhelmää, aivan kuin kananlihalla. Joko naamio ei sovellu kuivalle iholle tai sitten olen jollekin aineosalle allerginen. Tai sitten se käynnisti ihossa jonkinlaisen puhdistusreaktion. Toivottavasti tämä menee pian ohi!Marja

  • Mia Malmi
   kesäkuu 4, 2018 / 2:09 pm

   Moi Marja,Onpa kurja kuulla, että ihosi sai tuollaisen reaktion. Mikä tilanne on nyt? Laitan palautetta valmistajille.Mia

Vastaa