Warner Spring Break 2018 + päivän asu!

Olin torstaina levy-yhtiö Warner Music Finlandin legendaarisissa Spring Break -bileissä, jotka eivät petä koskaan. Paikalla oli rento kesäinen tunnelma, yllin kyllin hyvää ruokaa ja juomaa, sekä iloisia ihmisiä. Ainoa merkille pantava ero edellisvuosiin oli se, että selkeästi tänä vuonna kutsuvieraiden joukossa oli enemmän tubettajia ja nuoremman polven osastoa. (Ja joka vuosi tunnen itseni enemmän ikälopuksi, mutta ei se mitään). Joku teistä saattoikin bongata Instasta kuvan, jossa kurkin Kaija Koon olan takaa Happy Joe-pullon kanssa. Kaivoin Kaijan käsiini, koska hän edusti juhlien vanhempaa ja – jos sallinette – viisaampaa osastoa. Hänellä on elämänkokemusta ja näkemystä sekä kiistämättä Suomen upein tukka. Hän ei halunnut itsestään tyylitsekkausta(koska ei kokenut olevansa kovin muodikas – saanen olla eri mieltä), mutta kertoi pukeutuvansa siihen, mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Hän on jo saavuttanut sen pisteen artistina ja elämässä muutenkin, ettei jaksa välittää muiden mielipiteistä. Siihen pyrin minäkin! Esimerkkinä(enkä nyt viittaa Kaijaan tai itseeni, kröhöm)jos ihmisellä on hyvä fiilis itsestään, ei siinä pari lisäkiloa tai hiestä kiiltävä naama paljoa haittaa. Eli korkkarit kattoon, tää ilta on meille, mun sielunsiskoille, supernaisille! Kauneus lähtee sisältäpäin on ehkä kammottava klisee, mutta kuten tiedämme, ovat kliseet usein totta. 

Ihanaa oli nähdä kaikki artistit niin hyväntuulisina ja kuulla kollegojen ja yhteistyöihmisten kuulumisia. Otin bileet sillä lailla iisisti, etten hankkinut seuraavaksi päiväksi krapulaa. Eli kahdella ja puolella siiderillä selvittiin. Osittain ehkä vaikutti se, että olen antibioottikuurilla toipumassa angiinasta ja kurkku oli myös bileiltana hieman kipeä. Toivottavasti nämä kuvat välittävät edes osan siitä mahtavasta tunnelmasta, joka näissä joka kevään odotetuimmissa bileissä on! Postauksen kuvat Anni.jpeg lukuunottamatta kolmea ensimmäistä, jotka ovat omia.

Aiotko katsoa kuninkaallisia häitä? Meillä on täällä Pyötsaaressa mökkikatsomo valmiina!

Pääsin ulkoiluttamaan upouutta Lumi-laukkuani, joka on kesän mallistosta ja ultravioletti Othilia. Superkätevä malli, ja melkoinen tilaihme. Kaikki omat must-juttuni: kännykät, avaimet, tärkeimmät meikit, haastattelunauhuri, korttikotelo ja kolikkopussukka.
Mekko on Ivana Helsingin ja kengät Klingelin. Noi Klingelin kultakengät on olleet tän kevään paras hankinta, ne ovat niin supermukavat jalassa ja sopivat moneen.  Voit tilata omasi täältä.

Younghearted-yhtye ja sen keulahahmo Reeta.
Iloisia ihmisiä kattoterassilla auringonpaisteessa.

VilleGallehan se siinä!


Vasemmanpuoleisen pojan ehkä tunnistattekin, eli tubetähti Tuure Borelius vieressään levy-yhtiön Aino Kuutamo-Uusitorppa, sekä Mikko Harju.


Kalle Lindroth, Benjamin Peltonen, Aino ja muutama muu, tunnistatteko? T. Mummo Punavuoresta. Benjamin muuten antoi mulle halauksen.

Lätkästudiossa kannustettiin Suomea Sveitsiä vastaan. Matsihan päättyi miten päättyi, mutta tunnelma oli silti katossa.

1 Comment

  1. sexy teen
    heinäkuu 26, 2018 / 6:21 pm

    30 EUROS FELLATION + ANAL + JE PEUX ME DEPLACE

Vastaa